ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Συνέδριο για τον μητρικό θηλασμό στα Ιωάννινα

Εικόνα του άρθρου Συνέδριο για τον μητρικό θηλασμό στα Ιωάννινα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/03/2022, 11:23
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το 13ο ετήσιο συνέδριό του για τον μητρικό θηλασμό διοργανώνει ο Σύλλογος Διεθνώς Πιστοποιημένων Συμβούλων Γαλουχίας IBCLC Ελλάδας και Κύπρου «Γαλαξίας» από 25 έως 27 Μαρτίου, στα Ιωάννινα, και στο ξενοδοχείο Du Lac.

Στο συνέδριο θα μιλήσουν η Lisa Marsaco, βραβευμένη σύμβουλος θηλασμού για το πολύχρονο ερευνητικό της έργο με μακροχρόνια εμπειρία στην αντιμετώπιση προβλημάτων θηλαζουσών μητέρων, και η Katrina Mitchell, αμερικανίδα χειρουργός μαστού με εμπειρία στην αντιμετώπιση χειρουργικών περιστατικών στη διάρκεια της κύησης και γαλουχίας.

Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν επίσης έλληνες επιστήμονες (παιδίατροι, νεογνολόγοι, IBCLCs, γυναικολόγοι, ψυχίατροι, λογοπεδικοί, λοιμωξιολόγοι) με επίκεντρο θέματα που αφορούν τον μητρικό θηλασμό (προωρότητα και οι προκλήσεις  της για τη θηλάζουσα και το νεογνό, ψυχολογία θηλάζουσας μητέρας, οφέλη θηλασμού και νευροαναπτυξιακή εξέλιξη, ψηλαφητές μάζες και γαλουχία, κρανιοπροσωπική ανάπτυξη βρέφους και θηλασμός).

Η δυνατότητα παρακολούθησης για όσους ενδιαφέρονται θα είναι δωρεάν διαδικτυακά, ενώ για τη διαζώσης παρακολούθηση θα ισχύσει κατ’ εξαίρεση φέτος ειδική οικονομική εγγραφή των 15,00 ευρώ.

Ειδικές κατηγορίες εγγραφής ισχύουν για όσους επιθυμούν να πιστοποιηθούν με CERPs (μόρια).

Χορηγούνται μέχρι και 22,5 μόρια εκπαίδευσης CERP’S.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συνεδρίου (https://thilasmosibclc-ioannina.gr/index.php/eggrafes).

Τα απογεύματα της 25ης και της 26ης Μαρτίου θα διεξαχθούν παράλληλα σεμινάρια, στους χώρους του συνεδρίου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back