ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συνάντηση στην Κοσμηρά

Εικόνα του άρθρου Συνάντηση στην Κοσμηρά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/05/2019, 16:44
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

 Σε εκδήλωση στην Κοσμηρά μίλησε το Σάββατο το βράδυ ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας. Εκεί, κατέληξε με τους υποψήφιους και υποψήφιες της παράταξης, αφού επισκέφθηκαν Κόντσικα και Ασβεστοχώρι.

«Ανανεώνουμε τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες, συζητάμε μαζί τους με την αλήθεια του έργου μας, δεσμευόμαστε για το αύριο του μεγάλου Δήμου Ιωαννιτών»,  τόνισε ο κ. Μπέγκας.

Ο επικεφαλής της Ενότητας Πολιτών παρουσίασε και τους υποψηφίους-ες στο τοπικό συμβούλιο Κοσμηράς, «όλοι νέοι άνθρωποι σε ηλικία» όπως είπε.

Είναι οι Καραμπίνας Φίλιππος, Νούσιας Αλέξανδρος, Μπλέτσα Μαριάνθη, Σιαφάκας Ν. Γεώργιος, Τσιαντά Βαρβάρα, Χατζής Νικόλαος.

Επίσης δύο νέες γυναίκες είναι για πρώτη φορά υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι στην δημοτική ενότητα Μπιζανίου, η Βασιλική Λώλη και η Μαρία Τζιούρη, μαζί με τον Δημήτρη Νάστο.

«Για τη σημερινή δημοτική αρχή οι δημοτικές ενότητες είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.  Σε αυτή τη δημοτική θητεία, το πρόγραμμα έργων που ολοκληρώνεται ή εξελίσσεται αποκλειστικά στις δημοτικές ενότητες είναι πάνω από 3 εκατ. ευρώ και συνεχίζεται με νέες συμβασιοποιημένες εργολαβίες» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μπέγκας και πρόσθεσε ότι στην Κοσμηρά «σημαντικά έργα έχουν υλοποιηθεί στο χωριό».

Εξήρε τη συμβουλή του προέδρου της Κοσμηράς, Γιώργου Οικονόμου, ο οποίος είναι υποψήφιος με την παράταξη. Επίσης, σχέση με την περιοχή έχουν οι υποψήφιοι Εσσάμ Αλαντάση, Πέτρος Μπούγιας και Στέφανος Σίντος.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back