ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συμφωνία πώλησης φυσικού αερίου υπέγραψε η Energean

Εικόνα του άρθρου Συμφωνία πώλησης φυσικού αερίου υπέγραψε η Energean
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/05/2017, 17:06
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

H Energean Oil & Gas υπέγραψε συμφωνία την πώληση φυσικού αερίου που θα παραχθεί από τα υπεράκτια κοιτάσματα Karish και Tanin, με τον όμιλο Dalia.

Συγκεκριμένα, η θυγατρική Energean Israel θα προμηθεύσει σε βάθος χρόνου συνολικά με 23 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου την Dalia Power Energies και την αδελφή εταιρεία Or Power Energies, καλύπτοντας μέρος των αναγκών για τη λειτουργία του σταθμού ηλεκτροπαραγωγής Dalia, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός σταθμός στην περιοχή του Τζάφιτ στο νοτιοανατολικό Ισραήλ, καθώς και για μελλοντικούς σταθμούς που θα κατασκευάσει η Or Power Energies.

Ο όμιλος Dalia είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός παραγωγός ηλεκτρισμού στην αγορά του Ισραήλ. Με αφορμή την υπογραφή της συμφωνίας, ο Μαθιός Ρήγας, Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Energean, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «η Energean βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με δυνητικούς πελάτες για την υπογραφή και νέων συμβολαίων, ενώ ετοιμάζεται να υποβάλει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης των δύο κοιτασμάτων προς έγκριση από την ισραηλινή κυβέρνηση εντός των επόμενων εβδομάδων».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3