ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου

Εικόνα του άρθρου Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/07/2023, 21:18
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου, του 32χρονου που έχασε τη ζωή του σήμερα τα ξημερώματα σε τροχαίο κοντά στην Πεδινή, εκφράζουν η δημοτική παράταξη «Κοινωνία Ενεργών Πολιτών» και ο επικεφαλής της, υποψήφιος δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Νίκος Βαΐτσης.

Η παράταξη και ο κ. Βαΐτης δηλώνουν συντετριμμένοι από τον θάνατο του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου, «ενός νέου ανθρώπου, που αγάπησε τον τόπο καταγωγής του και δραστηριοποιήθηκε σ’ αυτόν».

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω τη βαθιά οδύνη μου για την απώλεια του Αλέξανδρου. Εύχομαι στον πατέρα του Βαγγέλη, πολύτιμο συνεργάτη επί σειρά ετών από τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και του αντιδημάρχου, στη μητέρα του Ματίνα και στην αδερφή του Ράνια δύναμη και κουράγιο για να αντέξουν τον πόνο», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Βαΐτσης.

Η «Κοινωνία Ενεργών Πολιτών»συμμετέχοντας στο πένθος της οικογένειας, αναστέλλει όλες τις προεκλογικές της δραστηριότητες έως και την κηδεία του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου το απόγευμα της Πέμπτης 27ης Ιουλίου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back