ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σύλλογος ΟΤΑ: «Θα πραστατεύσουμε τα μέλη μας από απειλές»

Εικόνα του άρθρου Σύλλογος ΟΤΑ: «Θα πραστατεύσουμε τα μέλη μας από απειλές»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/06/2024, 19:34
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

O Σύλλογος Εργαζόμενων στους ΟΤΑ Ιωαννίνων επανέρχεται στην αντιπαράθεση με τον Δήμο Ζίτσας, σχετικά με τους κάδους που βρίσκονται μέσα σε χώρους επιχειρήσεων και το αίτημα εργαζόμενων να μην χρειάζεται τα συνεργεία να μπαίνουν στους χώρους.

Σύμφωνα με τη νεότερη ανακοίνωση, «με ένα ανυπόγραφο ηλεκτρονικό μήνυμα, η ειδική συνεργάτιδα του δημάρχου Ζίτσας, απειλεί να ελέγξει «την σκοπιμότητα των ενεργειών» των εργαζόμενων που διαμαρτύρονται για την αποκομιδή απορριμμάτων από κάδους που βρίσκονται σε ιδιωτικούς χώρους αν δεν την ενημερώσουν που βρίσκονται οι κάδοι, αλλιώς τους καλεί να αποσύρουν το έγγραφο τους».

Ο σύλλογος κατηγορεί τη δημοτική αρχή ότι «κρύβεται πίσω από τους κάθε είδους ειδικούς συνεργάτες ‘υπεύθυνους επικοινωνίας’, οικονομολόγους (!) που φυσικά δεν έχουν καμία αρμοδιότητα πειθαρχική ή διοικητική για να επικοινωνούν και ακόμα περισσότερο να απειλούν τους μόνιμους υπαλλήλους».

Και καταλήγει λέγοντας ότι «σωματείο μας θα προχωρήσει σε κάθε ενέργεια που απαιτείται για να προστατεύσει τα μέλη του από τέτοιου είδους ‘απειλές’».


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back