ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σύλλογος Εργαζόμενων ΟΤΑ: Ζητήματα απορριμμάτων και… επικοινωνίας στον Δήμο Ζίτσας

Εικόνα του άρθρου Σύλλογος Εργαζόμενων ΟΤΑ: Ζητήματα απορριμμάτων και… επικοινωνίας στον Δήμο Ζίτσας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/06/2024, 18:19
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο σύλλογος Εργαζόμενων στους ΟΤΑ ν. Ιωαννίνων θέτει ένα ζήτημα που αφορά τον Δήμο Ζίτσας.

Ότι δηλαδή, τα πληρώματα καθαριότητας μπαίνουν σε χώρους επιχειρήσεων για την αποκομιδή απορριμμάτων, με μια σειρά ζητήματα, σύμφωνα με τον σύλλογο, να εγείρονται, όπως τυχόν ζημιές σε ιδιωτικό χώρο ή ακόμα κάποιο εργατικό ατύχημα.

«Το φαινόμενο να παραχωρούνται κάδοι σε επιχειρήσεις δεν είναι κάτι νέο. Τουλάχιστον όμως οι επιχειρηματίες αναλαμβάνουν να βγάζουν τους κάδους σε δημόσιο χώρο για να γίνει αποκομιδή» σημειώνει ο σύλλογος.

Οι εργαζόμενοι ζήτησαν από την υπηρεσία να μεριμνήσει για να βγάζουν οι επιχειρήσεις τους κάδους εκτός των ιδιωτικών χώρων και όπως επισημαίνει ο σύλλογος, «αντί για την υπηρεσία, απάντησε η υπεύθυνη επικοινωνίας του Δήμου» ζητώντας τις περιπτώσεις στις οποίες αναφέρονται.

«Η υπηρεσία που βγάζει το πρόγραμμα αποκομιδής γνωρίζει επακριβώς που βρίσκονται οι κάδοι και φυσικά η ‘υπεύθυνη επικοινωνίας’ μπορεί να απευθυνθεί αρμοδίως σε περίπτωση που έχει απορίες» τονίζει ο σύλλογος και καλεί τη δημοτική αρχή Ζίτσας «να σταματήσει να κρύβεται πίσω από κάθε είδους ειδικούς συνεργάτες. Οι δημοτικοί υπάλληλοι πληρωνόμαστε για να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στο δήμο όχι στους βιομηχάνους και έτσι θα συνεχίσουμε».




ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back