ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συλλήψεις για την άγρια συμπλοκή στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Συλλήψεις για την άγρια συμπλοκή στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/11/2022, 12:56
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μια συμπλοκή μεταξύ πολλών ατόμων σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στη μέση του δρόμου, στα Γιάννενα, με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων να ανακοινώνει σήμερα ότι συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί. Οι τρεις τους –κατά περίπτωση- κατηγορούνται για βαριές σωματικές βλάβες, παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και κλοπή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι τρεις ημεδαποί κατηγορούνται ότι συμμετείχαν με άλλα άτομα σε επίθεση σε βάρος 4 ημεδαπών. Στη δικογραφία περιλαμβάνονται έξι ακόμη ημεδαποί, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν με τη χρήση μαχαιριού, μεταλλικής βέργας και πετρών τους τέσσερις ημεδαπούς, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο. Προξένησαν δε βλάβες στο όχημά τους, ενώ ένας από τους κατηγορούμενους κατηγορείται ότι αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.

Οι παθόντες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, από όπου οι δύο έλαβαν εξιτήριο λίγο αργότερα, ενώ οι άλλοι δύο παραμένουν νοσηλευόμενοι.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back