ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Συγχαίροντας θεσμικά την κομματική οργάνωση

Εικόνα του άρθρου Συγχαίροντας θεσμικά την κομματική οργάνωση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/10/2021, 18:33
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η θέση του προέδρου της Βουλής είναι θεσμική και υποτίθεται ότι «υπερβαίνει» την κομματική ταυτότητα.

Ο βουλευτής Ιωαννίνων και πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας ωστόσο, επέλεξε να φορτίσει κομματικά το ρόλο του, με μια ανακοίνωση για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, με ειδική αναφορά στην εκλογική του περιφέρεια, τα Γιάννενα.

Σε ανακοίνωσή του, την οποία διένειμε το γραφείο της Βουλής (και όχι το πολιτικό του γραφείο), ο κ. Τασούλας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «οι τοπικές οργανώσεις της ΝΔ, του μεγαλύτερου σήμερα κεντροδεξιού κόμματος της Ευρώπης, συνδέουν με τη δουλειά τους και την προσφορά τους την κυβέρνηση και την κοινοβουλευτική ομάδα, με την κοινωνία. Συγχρόνως, μεταφέρουν προς την κυβέρνηση και τα κλιμάκια του κόμματος, το πολιτικό κλίμα, αλλά και τα δικαιολογημένα συλλογικά αιτήματα».

Στην ανακοίνωση που θα μείνει στην ιστορία ως μια από τις λιγότερο ταιριαστές με τη θεσμική θέση από την οποία διανεμήθηκαν, συγχαίρει τα στελέχη των τοπικών οργανώσεων του κόμματος και σημειώνει ότι στέκεται στο πλευρό τους «ενόψει των κοινών μας στόχων, της προκοπής της πατρίδας μας με δημοκρατία, ελευθερία και εθνική ασφάλεια».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back