Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Συγκέντρωση στην Πράμαντα

Εικόνα του άρθρου Συγκέντρωση στην Πράμαντα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/05/2019, 16:22
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την κεντρική της εκδήλωση στον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων έκανε η «Λαϊκή Συσπείρωση» με ομιλητές τον υποψήφιο δήμαρχο Λεωνίδα Λεοντάρη και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Γιώργο Πρέντζα.

Ο κ. Πρέντζας επισήμανε μεταξύ άλλων, ότι «οι προωθούμενοι επενδυτικοί σχεδιασμοί μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων στην Ήπειρο μελλοντικά θα συνθλίψουν πολλούς αυτοαπασχολούμενους, ιδιοκτήτες μικρών οικογενειακών ξενοδοχειακών μονάδων και θα μετατρέψουν ακόμη και κτηνοτρόφους μισθωτούς βοσκούς στα κοπάδια τους’» και σχετικά με την εξόρυξη υδρογονανθράκων ότι «δεν πρόκειται να φτηνύνει η θέρμανση για τα λαϊκά νοικοκυριά».

Ο κ. Λεοντάρης από την πλευρά του κατηγόρησε τη δημοτική αρχή για τις αυξήσεις στα τέλη, λέγοντας ότι «πρόκειται ξεκάθαρα για μία συνειδητή αντιλαϊκή πολιτική επιλογή του δημάρχου και της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου, όπως και αυτή με την οποία επιβλήθηκε η τιμολόγηση του νερού και κατά τους χειμερινούς μήνες, σε ένα τόπο που η θερμοκρασία πέφτει κάτω από το μηδέν περίπου 50-60 ημέρες το χρόνο και, αν οι βρύσες δεν μένουν ανοικτές, σπάνε οι σωλήνες και σταματάει η υδροδότηση».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back