ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συγγνώμη, αιχμές και υποσχέσεις

Εικόνα του άρθρου Συγγνώμη, αιχμές και υποσχέσεις
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/01/2021, 10:47
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε δεύτερο πλάνο βάζει την προβληματική αγωνιστική εικόνα της ομάδας η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, με την ανακοίνωσή της, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα που περιπλέκει σημαντικά τα πράγματα στη βαθμολογία.

Η ΠΑΕ αφήνει σαφείς αιχμές προς τη διαιτησία, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Σήμερα είδαμε μια ακόμη επανάληψη των όσων ακατανόητων ζούμε την τρέχουσα σεζόν. Πετύχαμε ένα γκολ που ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ, ενώ ταυτόχρονα είδαμε σκληρά παιξίματα να μην ελέγχονται πειθαρχικά».

Ζητάει συγγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΣ για το κακό αποτέλεσμα και υπόσχεται ότι «θα επανέλθουμε και θα πάρουμε πίσω αυτό που μας αξίζει. Θα συνεχίσουμε να παίζουμε το ποδόσφαιρό μας, όπως εμείς θεωρούμε, χωρίς ακρότητες, χωρίς υπερβολές, χωρίς λεονταρισμούς, χωρίς θεατρινισμούς και προκλήσεις».

Λέει επίσης ότι «δεν θα είμαστε πλέον σιωπηλοί. Όχι για να πάρουμε τα ‘σποράκια’, όπως συχνά λέγεται στο άθλημα που υπηρετούμε, αλλά για να μη ζήσουμε τις ίδιες καταστάσεις με το 2019».

Η ΠΑΕ ευχαριστεί το ΠΕΑΚΙ, του εργαζόμενους και τον πρόεδρό του Παντελή Κολόκα για την καλή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στους «Ζωσιμάδες».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back