Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στον ΟΚΠΑΠΑ Φωτίου-Τζούφη

Εικόνα του άρθρου Στον ΟΚΠΑΠΑ Φωτίου-Τζούφη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/12/2021, 16:14
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την πρώην αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, τη  βουλευτή Ιωαννίνων Μερόπη Τζούφη, τον συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Σάββα Δημητριάδη και το μέλος Άννα Γαλανάκη υποδέχθηκε σήμερα στα γραφεία ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ του Δήμου Ιωαννιτών Δημήτρης Πάνου.

Στη συνάντηση, παρόντες ήταν και ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Ιωάννης Τσιμαράκης όπως και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Κατερίνα Μιτοπούλου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΚΠΑΠΑ, στη συνάντηση υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση ιδεών και προτάσεων τόσο για την εύρυθμη λειτουργία των υπαρχόντων δομών όσο και για την ίδρυση νέων δομών ώστε να υποστηριχθούν οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Συμφωνήθηκε, όπως σημειώνεται, ότι «η κοινωνική πολιτική πρέπει να είναι βασική προτεραιότητα τόσο του κεντρικού κράτους όσο και των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης και χρειάζεται αύξηση της χρηματοδότησης ώστε να βελτιώνει και να μεταρρυθμίζει την κοινωνία στοχεύοντας σε ένα κράτος πρόνοιας και αναβαθμισμένων κοινωνικών υπηρεσιών που να υπηρετεί τον άνθρωπο».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back