ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στοιχηματική πανδαισία στα play offs της Super League

Εικόνα του άρθρου Στοιχηματική πανδαισία στα play offs της Super League
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/03/2024, 23:00
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η κλήρωση της Δευτέρας έβαλε φωτιά στο στοίχημα ποδόσφαιρο, καθώς οι μπουκ έπρεπε να ετοιμάσουν εντός ολίγων ωρών μια σειρά από στάνταρ αλλά και από πρωτότυπες αγορές για τις τελευταίες 10 αγωνιστικές της σούπερ λιγκ.

Είδαμε στοιχηματικές να πηγαίνουν με την περπατημένη και άλλες να τολμούν να προσφέρουν δεκάδες διαφορετικά στοιχήματα, για την αγωνιστική της ερχόμενης Κυριακής αλλά και για μακροχρόνιες αγορές.

Στη Novibet για παράδειγμα, το μενού στοιχήματος στη Super League Ελλάδος έχει πλέον 7 διαφορετικές ενότητες: Αγώνες, Ενισχυμένες Αποδόσεις, Νικητής, Ειδικά Ομάδων, Ειδικά Παικτών, Ειδικά στοιχήματα και H2H. Πανδαισία για όλα τα γούστα, που θα δούμε με περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω.

Νικητής και Ενισχυμένες αποδόσεις

Μια εξαιρετική έμπνευση των traders της Novibet, τέσσερις αγορές έκπληξη με ενισχυμένες αποδόσεις. Ο ΠΑΟΚ να κερδίσει το πρωτάθλημα στο 3.75, ο Ελ Κααμπί να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο 2.50, ο Παναθηναϊκός να μπει στην πρώτη δυάδα στο 3.75 και η ΑΕΚ να μη χάσει στα Play Off, που πληρώνει 8.25. Καλοβλέπουμε το 2 και το 3 και είμαστε επιφυλακτικοί για τα 1 και 4. Αλλά αυτά είναι υποκειμενικά πράγματα.

Να σημειωθεί πως, στην κανονική αγορά για το Νικητή, ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερο φαβορί με 3.40 (οπότε η ενισχυμένη απόδοση δίνει ένα boostάρισμα 0.35 μονάδων). Για τις υπόλοιπές αποδόσεις για το νικητή δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες, καθώς τείνουν να μεταβάλλονται συνεχώς. Η ΑΕΚ όμως παραμένει το πρώτο φαβορί στους περισσότερους μπουκ.

Ειδικά στοιχήματα για τα Play Offs της Super League

Για μας εδώ βρίσκεται το πραγματικό «ψωμί» για το στοίχημα στα Play offs. Καθώς συναντήσαμε αγορές που προσφέρονται για συντηρητικούς αλλά και για τολμηρούς παίκτες. Για παράδειγμα, στην αγορά «Να τερματίσει στους πρώτους 2», ο Παναθηναϊκός πληρώνει το διόλου ευκαταφρόνητο 3.40. Επειδή παίκτες και μπουκ φαίνεται να θεωρούν ξεγραμμένους τους Πράσινους, εξαιτίας του παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος στο κλείσιμο της κανονικής περιόδου. Μάλιστα, η απόδοση του Τριφυλλιού παραμένει ελκυστική και στην παρόμοια αγορά «Να τερματίσει στους πρώτους 3».

Από κει και πέρα, στα πρότυπα των μεγάλων ιπποδρομιακών ντέρμπι και του στοιχήματος σε μια άλλη εποχή, η Novibet προσφέρει και Τρίκαστ. Ένα ποντάρισμα που μοιάζει οικείο σε άτομα ηλικίας άνω των 40 ετών. Με αποδόσεις που ξεκινούν από το 7.00, για την έκβαση 1η ΑΕΚ – 2ος ΠΑΟΚ – 3ο Ολυμπιακός. Θα είναι άραγε τόσο προβλέψιμα τα ματς και τα αποτελέσματα στα φετινά πλέι οφ; Αρνούμαστε να το πιστέψουμε!

Από το γενικό χαμό με τα ειδικά των ομάδων, ξεχωρίσαμε επίσης τις αγορές για το ενδεχόμενο κάποιες ομάδες των Play Offs να τελειώσουν το μίνι – τουρνουά αήττητες. Η ΑΕΚ στο 7.50 και ο Ολυμπιακός στο 8.00 μας αρέσουν αρκετά, ενώ για τους πιο «μερακλήδες» η αγορά προσφέρεται και σε έκδοση αποκλειστικά για τα ματς εντός έδρας.

Ωραία δουλεία γίνεται και στα ειδικά των παικτών. Εκεί που εκτός από στοίχημα για το νικητή στην κατηγορία Πρώτος Σκόρερ, υπάρχουν και πολλά Under / Over. Με διαφορετικά lines σε παίκτες - κλειδιά του θεσμού. Να ξεκαθαρίσουμε σε αυτό το σημείο, πως τα lines που δίνονται σε αυτή την ενότητα αφορούν αποκλειστικά τους 10 αγώνες των Play Offs και επ’ ουδενί δε συνυπολογίζουν την κανονική διάρκεια. Κάτι που πρέπει να σας υπενθυμίσει πως είναι καλό να διαβάζετε πάντα τα μικρά γράμματα σε κάθε αγορά που επιλέγετε για να ποντάρετε.

Τέλος, αξίζει να κάνουμε μία αναφορά στην κατηγορία πονταρισμάτων H2H (Head to Head), δηλαδή τις επιμέρους μάχες μεταξύ δύο συγκεκριμένων ομάδων. Η συγκεκριμένη ενότητα παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον, κυρίως λόγω των διαφορών στις αποδόσεις μεταξύ των στοιχηματικών εταιριών. Φαίνεται πως οι ομάδες μπουκ των νόμιμων ιστοσελίδων στη χώρα μας δε συμφωνούν σε αρκετά από τα πιθανά σενάρια για την τελική βαθμολογία. Η Novibet για παράδειγμα δίνει Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ σχεδόν με την ίδια απόδοση στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Κάπου αλλού όμως ο ΠΑΟΚ έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα. Παράλληλα, για κάποιους μπουκ, ο ένας βαθμός διαφοράς, με τον οποίον μπαίνουν στα Play Offs Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, δεν αντιμετωπίζεται με την απαισιοδοξία για τους Πράσινους την οποίαν αντικατοπτρίζουν οι αποδόσεις της Novibet.

Πριν κλείσουμε, και πριν επιλέξετε να ποντάρετε σε κάποιο μακροχρόνιο στοίχημα στα Play Offs, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας του τρεις αστάθμητους παράγοντες για τους οποίους δε μιλούν πολλοί: τις προσπάθειες του Άρη και της Λαμίας αλλά και μια πιθανή 3η αδιάφορη ομάδα. Αν Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός κάνουν άτσαλο ξεκίνημα. Επίσης, το πως θα επηρεάσει ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό η συμμετοχή τους στα Ευρωπαϊκά κύπελλα, κατά τη διάρκεια του Μάρτη και – γιατί όχι – του Απρίλη. Πολλά τα ερωτηματικά, πολλές και οι ενδιαφέρουσες αγορές!





ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back