ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στο Σπήλαιο το παραλίμνιο πάρκο Περάματος

Εικόνα του άρθρου Στο Σπήλαιο το παραλίμνιο πάρκο Περάματος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/11/2018, 15:43
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Δήμος Ιωαννιτών και Σπήλαιο Περάματος επικύρωσαν τη συμφωνία για την παραχώρηση του παραλιμνίου αθλητικού χώρου του Περάματος για χρονικό διάστημα 15 ετών.

Τη σύμβαση υπέγραψαν ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας και ο πρόεδρος του οργανισμού Σπηλαίου, Νίκος Σαρακατσάνος.

  • Η σύμβαση μεταξύ άλλων προβλέπει τα εξής:
  • H ευθύνη, η εποπτεία της λειτουργίας και η συντήρηση του χώρου θα ανήκει αποκλειστικά και μόνο στο Σπήλαιο Περάματος,
  • Το Σπήλαιο θα έχει τη δυνατότητα παραχώρησης για εκμίσθωση τμημάτων του χώρου σε ιδιώτες, σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, για χρόνους που δεν θα υπερβαίνουν το χρόνο της προγραμματικής σύμβασης και για χρήσεις που επιτρέπονται στην περιοχή, όπως αθλητικές εγκαταστάσεις, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις κ.λπ.
  • Η είσπραξη του ή των μισθωμάτων από το Σπήλαιο Περάματος και η παραχώρηση της δυνατότητας και της ιδιότητας στο Σπήλαιο Περάματος να είναι διάδικος σε τυχόν δίκες που μπορεί να προκύψουν από τις μισθώσεις ή έργα που αυτό αναθέτει σε τρίτους
  • Το Σπήλαιο θα μπορεί να πραγματοποιεί το ίδιο ή μέσω τρίτων έργα μικρής κλίμακας για τη βελτίωση της λειτουργικότητας του χώρου.

Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος δήλωσε ότι «ο χώρος αυτός έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες περαιτέρω αξιοποίησης και ανάπτυξης ώστε να αποτελέσει πόλο έλξης για τους επισκέπτες του Δήμου μας, τους συμπολίτες μας και είναι πραγματικό στολίδι για τους κατοίκους του Περάματος».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back