ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο βάθος ΠΑΣ…

Εικόνα του άρθρου Στο βάθος ΠΑΣ…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/11/2018, 21:09
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν είναι τόσο η ήττα 2-0 που υπέστη ο ΠΑΣ στη Λάρισα από την ΑΕΛ, όσο η αίσθηση ότι ακόμα και όταν προσπαθεί, δεν μπορεί να ξεφύγει από την κατιούσα.

Ο ελλιπέστατος σήμερα ΠΑΣ προσπάθησε, έδειξε κάποια μικρά σημεία ανάκαμψης και προσπάθειας. Ωστόσο, η άμυνά του τον πρόδωσε και πάλι σε ένα-δύο σημεία και η συνολική ανωτερότητα της Λάρισας μέσα στο παιχνίδι, επιβεβαιώθηκε με το τελικό σφύριγμα.

Η Λάρισα πατούσε από την αρχή καλύτερα: στο 15’ ο Μπαργκάν έστειλε τη μπάλα πάνω στον Τσικάρσκι και μετά, στον Βελλίδη που την έβγαλε κόρνερ με τον ώμο. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ντέλετιτς έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη, με απευθείας φάουλ. Στο 33’΄ο Νούνιτς έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ και στο 39’ ο Ντόλοβατς ανάγκασε τον Κρίστινσον σε δύσκολη απόκρουση.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε άσχημα: στο 48’ αποβλήθηκε ο Τσικάρσκι με δεύτερη κίτρινη και δύο λεπτά αργότερα η άμυνα του ΠΑΣ δεν κατάφερε να διώξει τη μπάλα, η οποία κατέληξε μετά από αποκρούσεις του Βελλίδη και καραμπόλες στον Γκόλια, ο οποίος άνοιξε το σκορ.  

Στο 76’ το ματς πρακτικά τελείωσε: ο Ντέλετιτς βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ και νίκησε τον Βελλίδη για το 2-0.


ΑΕΛ: Κρίστινσον, Νούνιτς, Ζίζιτς, Γκόλιας, Χούμπτσεβ, Κόεφ, Καρανίκας, Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν, Μπαργκάν (65’ Πίτι), Ντέλετιτς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Σιόντης, Αποστολόπουλος, Τσικάρσκι, Ντόλοβατς, Γιάκος (75’ Κακούμπα), Παμλίδης (83’ Κούζικ), Λουκίνας (61’ Ξύδας).


FcTables.com


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back