ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εγκώμιο στον Κόντε και ο… συνήθης Κούγιας

Εικόνα του άρθρου Εγκώμιο στον Κόντε και ο… συνήθης Κούγιας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/02/2018, 12:20
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γιάννης Πετράκης περίμενε κάτι περισσότερο, δεδομένης της εικόνας του αγώνα με την ΑΕΛ γι αυτό και δήλωσε στεναχωρημένος από την εξέλιξη. «Εμείς είχαμε τις ευκαιρίες και όχι η ΑΕΛ, ενώ είχαμε τον πλήρη έλεγχο του ματς. Πετύχαμε 2 γκολ με τον Κόντε και είχαμε 3 πολύ καλές ευκαιρίες. Ειδικά η φάση του Κόντε στο 89’ νομίζω ότι ήταν καθοριστική» τόνισε ο τεχνικός του ΠΑΣ, χαρακτηρίζοντας τον ισπανό επιθετικό «μεγάλη προσωπικότητα και καλύτερο επιθετικό στην Ελλάδα».

Έδωσε τέλος συγχαρητήρια στους παίκτες του και ευχόμενος καλή συνέχεια στη Λάρισα.

Την αβροφροσύνη και την ευγένεια του κ. Πετράκη δεν συμμερίστηκε (ως συνήθως), ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, ο οποίος, όπως έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο (και όταν ήταν ιδιοκτήτης του ΠΑΣ), παρενέβη με εμπρηστικό τρόπο.

Απευθυνόμενος στον Γιάννη Πετράκη είπε ότι η ΑΕΛ άξιζε να περάσει και ότι ο ΠΑΣ «έκανε δύο γκολ με δύο φάουλ. Δεν έπιασε τη μπάλα ο τερματοφύλακάς μας». «Να είμαστε δίκαιοι. Εγώ πάντα είμαι με το δίκαιο και την αλήθεια» είπε ο κ. Πετράκης και ο κ. Κούγιας αντέτεινε ότι η ΑΕΛ είναι και… ηθική νικήτρια: «Εμείς είμαστε ομάδα που έρχεται, εσείς είστε ομάδα που έχει τελειώσει. Και ηθικά, μετά το παιχνίδι της Κυριακής (εντός έδρας ήττα 1-3 από τον ΠΑΟΚ). Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει τελειώσει και ηθικά».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back