Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στην περιοχή Πάργας-Καναλακίου ο Αλ. Καχριμάνης

Εικόνα του άρθρου Στην περιοχή Πάργας-Καναλακίου ο Αλ. Καχριμάνης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/05/2019, 19:12
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στην περιοχή της Πάργας και του Καναλακίου βρέθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης, όπου μίλησε κυρίως για έργα υποδομής, όπως τα αρδευτικά Αμμουδιάς- Βαλανιδοράχης, τα θέματα ύδρευσης σε Αμμουδιά και Βράχο, η είσοδος τοu Καναλακίου και το κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

«Ιδιαίτερη σημαντική ήταν επίσης η συμβολή της Περιφέρειας για την έγκαιρη αποκατάσταση ζημιών που είχαν προκληθεί από τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην παραλιακή ζώνη, ελαχιστοποιώντας έτσι τα προβλήματα κατά τη διάρκεια της περυσινής τουριστικής περιόδου» τόνισε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της Αξιοβίωτης Ανάπτυξης.

Ο κ. Καχριμάνης ευχαρίστησε τους κατοίκους της περιοχής για την υποδοχή και τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η περιφερειακή αρχή όλα αυτά τα χρόνια ήταν πάντοτε στην πρώτη γραμμή για τη βελτίωση των υποδομών και την αντιμετώπιση προβλημάτων, ακόμη κι εκείνων που δεν ανήκαν στην αρμοδιότητά της, συνεργαζόμενη κατά περίπτωση είτε με τους δήμους, είτε με άλλους φορείς (ΕΚΑΒ κ.λπ)».

Πρόσθεσε ότι στους επόμενους στόχους είναι η «συμπλήρωση και επέκταση των αγροτικών υποδομών, με παράλληλη προώθηση της παραγωγής καινοτόμων προϊόντων,  η μελέτη για ορεινή πλέον χάραξη της σύνδεσης της Εγνατίας Οδού με την περιοχή Φαναρίου» και ότι  «επιδιώκεται  η βελτίωση του παραλιακού οδικού άξονα, που όμως  ανήκει στα διευρωπαϊκά δίκτυα, και προϋποθέτει την ανάληψη πρωτοβουλιών για χρηματοδότηση από το Υπουργείο Υποδομών».    

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back