ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στην Κίνα με το βλέμμα στον αθλητικό τουρισμό

Εικόνα του άρθρου Στην Κίνα με το βλέμμα στον αθλητικό τουρισμό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/10/2018, 17:41
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στο Πεκίνο βρέθηκε η… Περιφέρεια Ηπείρου, και συγκεκριμένα ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γοργόλης, με στόχο την προσέλκυση τουριστών-αθλητών.

Ο κ. Γοργόλης συμμετείχε σε φεστιβάλ και φόρουμ για τα αθλήματα βουνού. Η πρόσκληση για την επίσκεψη της Περιφέρειας Ηπείρου στην Κίνα έφτασε μέσω του πρέσβη της Κίνας επί τιμή στην Ελλάδα Ελευθέριο Κόντου (για όσους δεν τον θυμάστε, συνοπτικά: Γιαννιώτης στην καταγωγή, επιχειρηματίας, προσωπικός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου και διευθύνων σύμβουλος της γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη» πριν την ιδιωτικοποίησή της).

«Με την εκεί παρουσία μας, θεωρώ ότι ανοίξαμε έναν δρόμο που μπορεί να φέρει  στην Ήπειρο πολλούς Κινέζους που ενδιαφέρονται για αθλήματα βουνού και οι οποίοι, όντας υψηλών εισοδημάτων, θα ενισχύσουν την τοπική μας οικονομία»,  αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο κ. Γοργόλης. Τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Ηπείρου, συνέδραμε στις συναντήσεις που είχε και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πάργας Αναστάσιος Παπανικολάου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back