ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ιθάκη ο πρωθυπουργός

Εικόνα του άρθρου Στην Ιθάκη ο πρωθυπουργός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/08/2018, 11:53
ΕΛΛΑΔΑ

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μεταβαίνει σήμερα Τρίτη 21 Αυγούστου, στην Ιθάκη, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη. Αυτή είναι η λιτή ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού, η οποία αναφέρεται όχι μόνο στην επίσκεψη του πρωθυπουργού, αλλά και στο διάγγελμα που θα απευθύνει για το επίσημο τέλος του ελληνικού χρηματοδοτικού προγράμματος.

Μετά τις ανακοινώσεις, αναμένονται πολιτικές εξελίξεις με ανασχηματισμό, με τον οποίο η κυβέρνηση θα βαδίσει μέχρι τις εκλογές. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πάνος Σκουρλέτης θα αναλάβει ουσιαστικά τον προεκλογικό αγώνα, μετακινούμενος στο κόμμα και τη θέση του θα καταλάβει ο Χρήστος Σπίρτζης. Εκτός κυβέρνησης αναμένεται να βρεθούν η Λυδία Κονιόρδου, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο Δημήτρης Αποστόλου.

Στους "αμετακίνητους" συγκαταλέγονται η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Τζανακόπουλος οι κ.κ. Τσακαλώτος και Χουλιαράκης, καθώς και ο Πάνος Καμμένος. 

Τέλος, ενδεχόμενο υπουργοποίησης παλιών στελεχών του ΠΑΣΟΚ υφίσταται, με τον ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθεί να "διεμβολίσει" περισσότερο αυτό τον πολιτικό χώρο. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back