ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στη σειρά...

Εικόνα του άρθρου Στη σειρά...
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/01/2023, 20:28
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

The last of us (HBO Max)

Το επόμενο GoT είναι πανδημικό: To ΗΒΟ μετέτρεψε με αριστουργηματικό τρόπο ένα από τα ρεαλιστικότερα και «πραγματικότερα» βιντεοπαιχνίδια των καιρών μας. Στην εποχή της πηχτής βλακείας σχετικά με τα πανδημικά φαινόμενα που αντιμετωπίζει η, πεπερασμένη, αν δεν το θυμάστε, ανθρωπότητα, οι σεναριογράφοι του παιχνιδιού συν τους δημιουργούς του «Τσερνόμπιλ» (I serve the Soviet Union), φτιάχνουν, με επίκεντρο τον Πέδρο Πασκάλ, μια σκληρή υπενθύμιση για το τι μπορεί να γίνει αν αμφισβητείς τη φύση, αλλά και αν εναποθέτεις όλες σου τις ελπίδες στην εξουσία.



The old man (Fx)

Ο Τζεφ Μπρίτζες που είναι ένα κεφάλαιο μόνος του, δίνει περιεχόμενο σε ένα, ξεπλυματικό κατά τα λοιπά, σήριαλ που βασίζεται στο βιβλίο του Τόμας Πέρι. Ένας «απελυθερωτής» πράκτορας της CIA που συνεργάζεται με κάτι δημοκράτες Ταλιμπάν (με τι;), ζει τις επιπτώσεις στα γεράματά του. Μαζί του, ο Τζον Λίθγκοου, σε εξίσου βαρύνοντα ρόλο.



Kaleidoscope (Netflix)

Αν ψηθείτε ότι «μπορείς να το δεις με διαφορετικές σειρές», θα χάσετε το χρόνο σας. Αν θέλετε απλά να περάσετε την ώρα σας, τότε ενδεχομένως δεν θα πάθετε και τίποτα. Δεν είναι όμως και τίποτα τρομερό, το σίριαλ του Netflix με το εκνευριστικά πολύ rejuvenation στον Τζανκάρλο Εσπόζιτο.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back