Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στη σειρά…

Εικόνα του άρθρου Στη σειρά…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/01/2023, 23:00
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τρεις σειρές, καινούργιες και σχετικά καινούργιες, για να δείτε

Tulsa King (Paramount+)

O Σλάι επιστρέφει, έμπλεος μπότοξ, με τηλεοπτική σειρά που την υπογράφει ο συγγραφέας του Yellowstone, Τέιλορ Σέρινταν. Ο Σλάι λοιπόν, (ο Σταλόνε, ντε), είναι μαφιόζος που αποφυλακίζεται και παίρνει δυσμενή μετάθεση από το αφεντικό του, στην Τούλσα. Ναι, εκεί που είχε πάρει δυσμενή και ο Τσάντλερ Μπινγκ, στα «Φιλαράκια». Εντάξει, κάπως διασκεδαστικό και πληθωρικό, συν κάπως παλιομοδίτικο.


Copenhagen Cowboy (Netfilx)

Αλλόκοτο, πολύχρωμο, αρκετά βαλκανικό και με αρκετό περιεχόμενο. Αν θέλετε να δείτε μια σειρά που είναι όντως κάτι διαφορετικό, μπορείτε να τη δείτε στο Netflix (έκπληξη), δια χειρός Νίκος Βίντιγκ Ρεφλ (καμία έκπληξη). Ο Ρεφλ έχει φτιάξει μεταξύ άλλων το εκπληκτικό Too Old to Die Young, καθώς και το αγαπημένο «Μπρόνσον» (και το Valhalla Rising, το Only God Forgives και άλλα μικρά θαυματάκια). Τώρα, σκηνοθετεί ένα βαλκανικό οίκο ανοχής στη Δανία και μια γυναίκα που πουλήθηκε ως τυχερό φυλακτό, κάτι σαν την Σαπφώ Νοταρά στην «Χαρτοπαίχτρα». Και είναι θρίλερ.


Treason (Netflix)

O Daredevil επιστρέφει ως από σπόντα επικεφαλής της ΜΙ6 και μπλέκει σε μια ύποπτη ιστορία μεταξύ κατασκόπων, επίσημη και freelancers. Παίζει και ο Σάιραν Χάιντς, η Ούνα Τσάπλιν (που έπαιζαν και στο GoT), η Όλγα Κουριλένκο κ.α. Όχι τίποτα τρομερό, καλό για silent tv όταν κάνετε δουλειές στο σπίτι.


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back