Τελικά, oι «προσωπικοί λόγοι» ήταν του κ. Καχριμάνη…

Εικόνα του άρθρου Τελικά, oι «προσωπικοί λόγοι» ήταν του κ. Καχριμάνη…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/10/2024, 17:16

Η περιφερειακή αρχή, και δη ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, προσπαθεί να κάνει μια διαχείριση της κρίσης, στην οποία έχει περιέλθει, με όλους τους λάθος τρόπους.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής, στις 10 το πρωί, ο κ. Καχριμάνης ανακοίνωσε ότι δεν θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, επικαλούμενος ένα «σοβαρό προσωπικό πρόβλημα της προέδρου».

Στις 3 το απόγευμα, στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, αναρτήθηκε επίσημα η αναβολή της συνεδρίασης. Με ποια αιτιολογία; «Για προσωπικούς λόγους μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου και του κου Περιφερειάρχη» σημειώνεται. Δεν γίνεται πουθενά αναφορά για «προσωπικούς λόγους της προέδρου». Όσον αφορά τα μέλη, αυτά θα μπορούσαν να έχουν μια δικαιολογημένη απουσία. Προφανώς, ο κ. Καχριμάνης είναι αυτός που έχει «προσωπικούς λόγους».

Εκ των πραγμάτων, δημιουργείται ένα ζήτημα από τη στιγμή που ο κ. Καχριμάνης υποστήριξε κάτι διαφορετικό στη συνεδρίαση της επιτροπής. Και φυσικά, παραμένει ένα ερώτημα για το πώς βλέπει η πρόεδρος του σώματος Σταυρούλα Μπραΐμη τον τρόπο με τον οποίο την επικαλέστηκε ο κ. Καχριμάνης για τη συνεδρίαση που ο τελευταίος δεν ήθελε να γίνει, όπως όλα δείχνουν.

Στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε, σημειώνεται ότι η νέα συνεδρίαση θα γίνει στις 31 Οκτωβρίου και ότι θα ακολουθήσει νέα πρόσκληση στην οποία «θα συμπεριληφθούν και οι κατατεθείσες επερωτήσεις καθώς και όποιο άλλο θέμα προκύψει μέχρι την κατάρτιση της νέας ημερήσιας διάταξης».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back