ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Γιορτές τσίπουρου στο νομό Ιωαννίνων: Πού θα δοκιμάσετε την καινούργια σοδειά

Εικόνα του άρθρου Γιορτές τσίπουρου στο νομό Ιωαννίνων: Πού θα δοκιμάσετε την καινούργια σοδειά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/10/2024, 15:56
ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ - ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ

Αυτός είναι ένας κατάλογος με τις γιορτές για τη νέα σοδειά του τσίπουρου, που γίνονται στα χωριά των Ιωαννίνων, που έχουν ανακοινωθεί επίσημα.

Εάν διοργανώνετε κάποια εκδήλωση και δεν τη βλέπετε εδώ, μπορείτε να στείλετε τις λεπτομέρειες στο ioanninontypos@gmail.com.


25 Οκτωβρίου

Γιορτή τσίπουρου Κόνιτσας

Ο Σύλλογος Νέων Κόνιτσας διοργανώνει την 3η γιορτή τσίπουρου στο «Δέντρο», στις 25 Οκτωβρίου, στις 16.00


26 Οκτωβρίου

Πλατανούσα

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πλατανούσας διοργανώνει την 24η γιορτή τσίπουρου στις 26/10 στις 21.00 με τους Κωνσταντίνο Λιόντο, Γιώργο Ζούμπα, Θανάση Βόλλα και Στέφανο Μαργώνη.


Κουκλιοί

Ο πολιτιστικός σύλλογος Κουκλιών διοργανώνει την 8η γιορτή τσίπουρου στις 26/10 στην αίθουσα του δημοτικού σχολείου, στις 20.00 με τους Αποστόλη και Γιώργο Μπίλλη στις μουσικές.


Δροσοπηγή

Η Αδελφότητα Δροσοπηγιωτών Κόνιτσας διορανώνει γιορτή τσίπουρου στο προαύλιο του συνεδριακού κέντρου Δροσοπηγής, στις 26/10 στις 20.00 με την κομπανία του Αντώνη Κακούρη.


27 Οκτωβρίου

Γιορτή τσίπουρου Ζίτσας

Η ΑΕ Ζίτσας διοργανώνει γιορτή τσίπουρου με την κομπανία των Ηλία Πλαστήρα- Μιχάλη Παΐλα στις 27/10, στην κεντρική πλατεία και είσοδο 5 ευρώ


Βούρμπιανη

Γιορτή τσίπουρου στην πλατεία του χωριού, στις 13.00, με την κομπανία του Αντώνη Κακούρη


Στρατινίτσα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στρατίνιστας διοργανώνει την 36η Γιορτή Τσίπουρου, με τον διαγωνισμό τσίπουρου των χωριανών και «Τα Καζάνια», όπου θα δείξει την διαδικασία παραγωγής του τσίπουρου. Παράλληλα, το μουσείο του χωριού θα είναι ανοιχτό για επίσκεψη.


Πύργος Κόνιτσας

Η Προοδευτική Ένωση Πύργου Κόνιτσας διοργανώνει γιορτή τσίπουρου στις 27/10 στις 12 το μεσημέρι, με την κομπανία του Σπύρου Δερδέκη.


2 Νοεμβρίου

Κοσμηρά 

Η Φιλοπρόοδη Κίνηση Κοσμηράς διοργανώνει γιορτή τσίπουρου στην αυλή του σχολείου, στις 2/11, στις 13.00 με την κομπανία Μιχάλη Μπραχόπουλου (τραγούδι Γιώργος Πατσούρας, Γιώργος Κονοσπύρης).


9 Νοεμβρίου

Λαγκάδα Κόνιτσας 

Η Αδελφότητα Λαγκαδιωτών διοργανώνει τη φετινή γιορτή τσίπουρου στις 9 Νοεμβρίου στην κεντρική πλατεία του χωριού, στις 12.30


Μελιγγοί

Η Αδελφότητα Απανταχού Ευρισκομένων Μελιγγιωτών «Η Θεοτόκος», διοργανώνει γιορτή τσίπουρου το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2024 με τους Αλέξανδρο Λιοκάτη (κλαρίνο), Χριστόφορο Πατσιούρα (βιολί), Γιάννη Κωσταδήμα (λαούτο), Τάσο Ντάφλο (κρουστά) και Τάσο Δήμο (τραγούδι). Στην πλατεία Μελιγγών, με 5 ευρώ οικονομική ενίσχυση για τον σύλλογο



ΣΧΟΛΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ
Γιορτή τσίπουρου έχουμε και στα Φράστα Τζουμέρκων δίπλα από το πέτρινο γεφύρι!!! Είναι στις 2 Νοεμβρίου και σας περιμένουμε όλους!!!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back Ντοτη3