ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στη Μόσχα Περιφέρεια Ηπείρου, στη Μόσχα…

Εικόνα του άρθρου Στη Μόσχα Περιφέρεια Ηπείρου, στη Μόσχα…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/04/2019, 20:35
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στη Διεθνή Έκθεση της Μόσχας πήρε μέρος η Περιφέρεια Ηπείρου, συνεχίζοντας τη συνεργασία που ξεκίνησε πέρυσι με το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ.

Στόχος ήταν και φέτος οι οιονεί θρησκευτικοί επισκέπτες, εξ ου και η συμμετοχή της επίσημης εκκλησίας στην αποστολή. Δια του αρχιμανδρίτη Σπυρίδωνα Κατραμάδου, γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων, με καταγωγή από τη Μολυβδοσκέπαστη Κόνιτσας).

Η διευθύντρια Τουρισμού της Περιφέρειας Ιουλία Μαρκούλα και ο Ηλίας Γκαρτζονίκας, στέλεχος της  υπηρεσίας, παρουσίασαν το «πακέτο» της Ηπείρου σε επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου

Η κα Μαρκούλα έθεσε το θέμα των καθυστερήσεων στις τουριστικές βίζες, στην υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρα, επισημαίνοντας πώς ο χρόνος αναμονής που σήμερα είναι μεγάλος, δρα αποτρεπτικά στον προγραμματισμό ταξιδιών.

Ο περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης έστειλε επιστολή στα Υπουργεία Εξωτερικών και Τουρισμού, προκειμένου να εξετάσουν λύσεις βελτίωσης των σημερινών διαδικασιών.

Επίσης, η Περιφέρεια πήρε μέρος και στην ΙΤΒ Βερολίνου.

Επόμενος «σταθμός» της Περιφέρειας θα είναι η Κύπρος, στην έκθεση «Ταξίδι» της Λευκωσίας, από 3 ως 5 Μαΐου.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back