ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στ. Καλογιάννης: Συγκεκριμένα πράγματα…

Εικόνα του άρθρου Στ. Καλογιάννης: Συγκεκριμένα πράγματα…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/01/2021, 14:26
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Κάθε άλλο παρά διαφωνεί με τη μεταφορά του κλειστού γηπέδου ξιφασκίας από τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού στα Γιάννενα ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ Σταύρος Καλογιάννης.

Ωστόσο, ο κ. Καλογιάννης εύλογα διερωτάται για κάποια σημαντικά πράγματα, για τα οποία μέχρι σήμερα δεν έχει απαντήσει κανείς, ενώ ζητά και χρονοδιάγραμμα. Μάλιστα, κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή προς τους υπουργούς Ανάπτυξης και Πολιτισμού-Αθλητισμού, Άδωνη Γεωργιάδη και Λίνα Μενδώνη, αντίστοιχα. Είναι προφανές ότι ο βουλευτής ζητά συγκεκριμένες δεσμεύσεις.

Η παρέμβασή του γίνεται με αφορμή την πρόσφατη συνάντηση του υπουργού Αδ. Γεωργιάδη με τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη και τον δήμαρχο Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ κατά την οποία «ανακοινώθηκε, για ακόμα μια φορά», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο βουλευτής, η απόφαση του υπουργείου για άμεση μεταφορά του κλειστού γηπέδου ξιφασκίας.

Ο κ. Καλογιάννης ρωτά λοιπόν τους υπουργούς για το χρονοδιάγραμμα μεταφοράς του γηπέδου στα Ιωάννινα αλλά και για το κόστος μεταφοράς. Ζητάει επίσης να ενημερωθεί σε ποια θέση πρόκειται να χωροθετηθεί το νέο γήπεδο και βάσει ποιου σχεδιασμού…

Παράλληλα, κατέθεσε στα υπουργεία επιστολή εκπροσώπων τοπικών συλλόγων, οι οποίοι ζητούν τη μεταφορά του γηπέδου ξιφασκίας στα Γιάννενα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back