Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σπ. Ριζόπουλος: «Ο κ. Καχριμάνης έχει καταδικάσει την Ήπειρο»

Εικόνα του άρθρου Σπ. Ριζόπουλος: «Ο κ. Καχριμάνης έχει καταδικάσει την Ήπειρο»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/05/2023, 23:45
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Tα συγχαρητήρια του στα μέλη της παράταξής του «διότι με σοβαρότητα και απολύτως θεσμικά έμειναν εκτός οποιασδήποτε εμπλοκής τους με τις εκλογές αυτές» έδωσε δημόσια ο επικεφαλής της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» Σπύρος Ριζόπουλος, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Επί της ουσίας ο κ. Ριζόπουλος υποστήριξε ότι δεν υπήρξε καμία «γραμμή» εκ μέρους της παράταξης. «Ατομικά ο καθένας μπορεί να υποστήριξε υποψηφιότητες που επιθυμούσε, όμως ως παράταξη αποδείξαμε ότι μένουμε ενωμένοι και σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων», είπε.

Απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση για το ενδεχόμενο στήριξης των «Οριζόντων Ηπείρου», ο κ. Ριζόπουλος υποστήριξε ότι λόγω και των επερχόμενων νέων εκλογών «δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε […]. Ας το δουν αυτό τα κόμματα και ας αποφασίσουν αυτά για τη στάση που θα κρατήσουν. Εμείς δεν έχουμε κανένα άγχος γι’ αυτό».

Κατά τα άλλα, ο κ. Ριζόπουλος άσκησε την κριτική του στην πολιτική που ακολουθεί ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης.

«Στον δείκτη της ανταγωνιστικότητας η Ήπειρος είναι ουραγός. Στον δείκτη της διαφθοράς πρώτη. Στον δείκτη μείωσης της ανεργίας που παρουσίασε πρόσφατα η Εurostat ουραγός, ενώ τέλος ο δείκτης συρρίκνωσης της οικονομίας της Ηπείρου από το 2010 μέχρι και σήμερα, την περίοδο δηλαδή διακυβέρνησης Καχριμάνη, η πτώση είναι τέτοια που η οικονομία μας βρίσκεται πιο κάτω από ότι ήταν το 2000. Τι άλλο χρειάζεται για να γίνει σαφές ότι απαιτείται άμεση αλλαγή και ανανέωση στο οικονομικό μοντέλο της περιφέρειάς μας; Δεν μπορούμε να πάμε χειρότερα από εκεί που μας έχει καταδικάσει ο κ. Καχριμάνης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ριζόπουλος.


* Φωτό αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back