Συντακτης: Βαρβάρα Αγγέλη
Δημοσιευση: 22-04-2019, 21:29
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την πόρτα σε οποιαδήποτε μετεκλογική συνεργασία με τον εκ νέου υποψήφιο περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη έκλεισε από τη Θεσπρωτία ο υποψήφιος περιφερειάρχης Σπύρος Ριζόπουλος. «Εγώ δεν μπαίνω στην πολιτική για να ρίξω νερό στον ηθικό αυτουργό που κατέστρεψε την Ήπειρο» είπε, ενώ διέγνωσε ένα τεράστιο άγχος στον κ. Καχριμάνη για την εκλογή του όπως και ότι θα παραιτηθεί από επικεφαλής του συνδυασμού του «μετά την ήττα του» όπως τόνισε.  

Και συνέχισε λέγοντας ότι «εκ των πραγμάτων η απλή αναλογική μού δίνει τη δυνατότητα του ρυθμιστή. Συνεπώς η κοινωνία πρέπει να αποφασίσει αν με θέλει ρυθμιστή ή αν με θέλει μπροστάρη να δώσω έναν τόνο ανάπτυξης που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή. Η κοινωνία θα το αποφασίσει, αλλά δεν μπορεί να μου επιβάλλει καμία συνεργασία. Εγώ με ηθικούς αυτουργούς και πολιτικούς εγκληματίες δεν συνεργάζομαι».

Όλα αυτά, ο κ. Ριζόπουλος τα είπε κατά την παρουσίαση του πλήρους ψηφοδελτίου της παράταξης «Νέοι Ορίζοντες» για την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας που έγινε στην Ηγουμενίτσα. Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν:

*Ανυφαντής Σπύρος, ιδιωτικός υπάλληλος

*Βέτου Άννα, επιχειρηματίας-παραγωγός αγροτικών προϊόντων

*Βλάχος Σπύρος, επιχειρηματίας-πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Θεσπρωτίας-Πρέβεζας

*Γκαμπρέλας Δημήτριος, επιχειρηματίας

*Ζώης Δημήτρης, εκπαιδευτικός

*Κοσιώρης Ευάγγελος, εκπαιδευτικός, διευθυντής ΕΠΑΛ Φιλιατών

*Κοτσώνη Αλέκα, πρόεδρος Κέντρου Πρόληψης Αριάδνη, εκπαιδευτικός

*Κυβράνογλου Βασιλική, ελεύθερη επαγγελματίας

*Μόσχου Μαρία, εκπαιδευτικός, δημοσιογράφος

*Μπαζίνα Αικατερίνη, ιδιωτική υπάλληλος

*Τάτση Μάγδα, γιατρός

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα