Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

To Soundtrope της εβδομάδας: βιβλία και μουσικές

Εικόνα του άρθρου To Soundtrope της εβδομάδας: βιβλία και μουσικές
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/11/2017, 10:05
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Σήμερα Τρίτη συνεχίζεται το Soundtrope με μια ασυνήθιστη για τα μέτρα του διαρκούς φεστιβάλ, εκδήλωση. Στις 19.00 στη Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων, ο Πάνος Παπακώστας, ο άνθρωπος πίσω από τα «κουμπάκια» και τα Noisyland Studios παρουσιάζει το πρώτο του βιβλίο, «Ο δρόμος προς την τρέλα».


Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στο Μουσείο Αργυροτεχνίας στο Ιτς Καλέ, «Exit of Next» στις 18.00. Οι Exit of Next είναι ντουέτο, αποτελούμενο από τους Σταυρούλα Νάκη: Κλασική Κιθάρα,φώνη,keyboards,percussion και Κώστα Δημητρίου Drums,percussion, bass, keyboards. Το σχήμα δημιουργήθηκε από την ανάγκη των 2 μουσικών που το αποτελούν, να παντρέψουν δύο θεωρητικά διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, της κλασικής κιθάρας και του drum set.


Τέλος, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, τρεις μπάντες στο Stage: Their Methlab, Petros Fuzzhead  και Κ.Ι.D. Ώρα έναρξης: 22.00. Μετά τα πειραματικά live, ήρθε η ώρα για λίγη (πολλή) «φασαρία» και συναυλία με πάλκο και όλα τα σχετικά, από τρεις μπάντες που έχουν κάμποση ιστορία ή τώρα ξεκινάνε να τη φτιάχνουν, στον εναλλακτικό χώρο, με βάση τα Γιάννενα. Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ.  


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back