Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σκουρλέτης-Αποστόλου στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Σκουρλέτης-Αποστόλου στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/06/2016, 15:49
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Δύο υπουργούς περιμένουν τα Γιάννενα τις επόμενες μέρες: Τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη και τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου.
Ο κ. Αποστόλου θα έρθει τη Δευτέρα 13 Ιουνίου για να δώσει και το παρών σε ημερίδα που διοργανώνει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την αιγοπροβατοτροφία στην Ήπειρο. Η ημερίδα θα γίνει στις 10 το πρωί, στο ξενοδοχείο Du Lac. Η επίσκεψη του υπουργού γίνεται σε μια περίοδο που οι ανησυχίες της Ελλάδας για την προστασία της κατοχύρωσης της φέτας ως προϊόν Προστατευμένης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ).
Δύο μέρες νωρίτερα, το Σάββατο 11 Ιουνίου, στα Γιάννενα θα βρίσκεται ο κ. Σκουρλέτης, ο οποίος θα μιλήσει σε ανοιχτή κομματική σύσκεψη στα "Λιθαρίτσια". Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν ο υπουργός θα πραγματοποιήσει και κάποιες επισκέψεις σε φορείς του τόπου.
Η άφιξη του κ. Σουρλέτη συνδέεται με την έναρξη της προσυνεδριακής περιόδου διαλόγου που άνοιξε η Κουμουνδούρου από την περασμένη εβδομάδα, μετά το τέλος της αξιολόγησης. Το πολυαναμενόμενο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να γίνει τον Σεπτέμβριο, με το κόμμα να επιδιώκει το άνοιγμά του στην κοινωνία και στην εκλογική του βάση -μια δύσκολη αποστολή, αναμφίβολα. Προς την κατεύθυνση αυτή, ο πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει επισημάνει, μεταξύ των άλλων, την ανάγκη σχεδιασμένης δουλειάς΄σε κάθε περιφέρεια της χώρας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back