Σεμινάριο… ίντερνετ με τον Μ. Σφακιανάκη

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/05/2018, 19:56

Ένα ακόμη σεμινάριο της πανελλαδικής δράσης επιμορφωτικών σεμιναρίων «Προστάτεψε το Παιδί σου από το Ηλεκτρονικό Έγκλημα» διοργανώνει η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία iDialogue, αυτή τη φορά στα Γιάννενα, τη Δευτέρα 7 Μαΐου, στις 18:30, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής», στα παλιά σφαγεία. 

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας και πρόεδρος του Cyber Security International Institute (CSI) Μανώλης Σφακιανάκης. Στη δράση, ως ομιλήτριες συμμετέχουν επίσης η ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια και υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών Βέρα Αθανασίου, η ψυχολόγος-εγκληματολόγος Μαρίσα Βουλγαράκη και η κοινωνιολόγος-εγκληματολόγος Μαριάννα Τάσση. 

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, οι γονείς, τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους κινδύνους που ελλοχεύει η χρήση του Διαδικτύου και για τους ασφαλείς τρόπους περιήγησης των παιδιών σε αυτό. 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στο σεμινάριο η εγγραφή ηλεκτρονικά στοhttps://prostatepse.gr/register/ ή τηλεφωνικά στο 210 7709777. Σημειώνεται ότι το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν παιδιά κάθε ηλικίας από 5 ετών και πάνω. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back