ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σε Γιάννενα και Καλπάκι ο Στ. Κασσελάκης

Εικόνα του άρθρου Σε Γιάννενα και Καλπάκι ο Στ. Κασσελάκης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/05/2024, 12:10
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στα Γιάνενα, στις 8 και 9 Μαΐου, ανακοίνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ήπειρο ενόψει των ευρωεκλογών, ο κ. Κασσελάκης θα φτάσει στα Γιάννενα το απόγευμα της 8ης Μαΐου, ερχόμενος από Άρτα.

Το απόγευμα εκείνον έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα στο Δημαρχείο. Στις 19:00, ο κ. Κασσελάκης θα εγκαινιάσει το εκλογικό περίπτερο της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων στη γωνία Μιχαήλ Αγγέλου και Μελανίδη.Εκεί ο πρόεδρος του κόμματος θα απευθυνθεί στα μέλη, στους φίλους και στις φίλες του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Μετά το τέλος των εγκαινίων, θα ακολουθήσει περίπατος στην πόλη με κατάληξη σε café bar της περιοχής της οδού Ανεξαρτησίας.

Το πρωί της Πέμπτης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα αναχωρήσει για το Καλπάκι, όπου θα γίνει δεκτός από τον δήμαρχο Πωγωνίου Κώστα Καψάλη στο Στρατιωτικό Μουσείο Καλπακίου 1940-41, ενώ ακολούθως θα ενημερωθεί για τα προβλήματα του ακριτικού Δήμου και θα συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής.

Κατά την επιστροφή του στα Γιάννενα, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Μάκη Χρυσοστόμου.


* Φωτό αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back