πλαισιο πισω Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σε έναν χρόνο η μόνιμη λύση για επαρκές νερό στα Μέλανδρα

Εικόνα του άρθρου Σε έναν χρόνο η μόνιμη λύση για επαρκές νερό στα Μέλανδρα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/08/2024, 15:58
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το πρόβλημα της υδροδότησης σε Μέλανδρα και σε γύρω περιοχές είναι χρόνιο. Και η λύση, όπως ήταν γνωστή από παλιά, ήταν η κατασκευή και η λειτουργία μιας δεξαμενής στον Άγιο Ιωάννη. Μια δεξαμενή που κατασκευάστηκε, αλλά ποτέ δεν λειτούργησε.

Η διοίκηση της ΔΕΥΑΙ έχει υποστηρίξει τον τελευταίο καιρό ότι είναι προτεραιότητά της η λειτουργία της δεξαμενής αυτής. Κάτι που επανέλαβε και σήμερα ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Γιώργος Παπαδιώτης σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους του Εκπολιτιστικού Συλλόγου και κατοίκους Μελάνδρων, προσθέτοντας ότι «η μόνιμη αυτή θα δοθεί σε έναν χρόνο περίπου μετά τις ενέργειες που γίνονται για να λειτουργήσει η δεξαμενή στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη».

Η συνάντηση, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, είχε προγραμματιστεί προ δεκαημέρου μετά από αίτημα του συλλόγου. Συνέπεσε βέβαια και με την επί πέντε μέρες απουσία… σταγόνας νερού.

Η «απουσία» αυτή οφειλόταν σε μια σοβαρή βλάβη σε κεντρικό αγωγό, με τα συνεργασία της ΔΕΥΑΙ να προχωρούν σε αποκατάσταση. Όπως τόνισε ο κ. Παπαδιώτης, μέσα στις επόμενες ημέρες με τεχνική παρέμβαση της ΔΕΥΑΙ θα υπάρξει ενίσχυση της πίεσης του νερού που φτάνει στην περιοχή.

«Τα Μέλανδρα όπως και μερικές άλλες περιοχές του Δήμου αντιμετωπίζουν τα πιο συχνά προβλήματα υδροδότησης. Εργαζόμαστε για να δώσουμε μόνιμη λύση στο πρόβλημα αυτό. Δεσμεύτηκα ότι τα συνεργεία μας στις κρίσιμες αυτές περιοχές θα αντιμετωπίζουν κατά προτεραιότητα ενδεχόμενες βλάβες, για να περιορίσουν στο ελάχιστο την ταλαιπωρία των πολιτών», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Παπαδιώτης.

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back