ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Run and Out» στο δημαρχείο

Εικόνα του άρθρου «Run and Out» στο δημαρχείο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/05/2017, 13:29
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με τον εκπαιδευτικό φυσικής αγωγής Μιχάλη Μερτζιανίδη είχαν συνάντηση ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας και ο αντιδήμαρχος Παντελής Κολόκας. Ο κ. Μερτζιανίδης πήρε πρόσφατα το βραβείο «Fair Play» για το σχολικό άθλημα «Run and Out» του οποίου είναι δημιουργός.

Στη  συνάντηση συζητήθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης του συγκεκριμένου αγωνίσματος μέσα από τα δρώμενα του Δήμου και την ανάγκη υποστήριξης , ανάδειξης και προβολής τέτοιων ενεργειών που προάγουν την αθλητική άμιλλα και το κοινωνικό προφίλ της πόλης. «Οι άνθρωποι  των Ιωαννίνων ήταν και εξακολουθούν να είναι συνεχώς δημιουργικοί και ευρηματικοί, όπως και στη περίπτωση του κ. Μέρτζιανη που πραγματικά με τη δημιουργία του ιδιαίτερα ενδιαφέροντος και ψυχαγωγικού αθλήματος ‘Run and Out’ αλλά και με τη βράβευσή που απέσπασε, τιμά και συνεισφέρει τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στη προβολή της εικόνας και της ταυτότητας της πόλης των Ιωαννίνων» δήλωσε ο δήμαρχος. Και ο κ. Κολόκας, από την πλευρά του, αναφέρθηκε στην ανάγκη να υποστηριχθεί και να προβληθεί το συγκεκριμένο άθλημα.

Ο κ. Μερτζιανίδης ευχαρίστησε τον κ. Μπέγκα και τον κ. Κολόκα, όπως και τον αντιδήμαρχο Νίκο Γκόλα για τη μέχρι τώρα έμπρακτη στήριξή του στο άθλημα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back