Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 14-09-2016, 17:47
ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, ώρα 19:00, στο PreSident Coffee Bar (Θεμιστοκλή Σοφούλη 8-Αμπελόκηποι), ο σκιτσογράφος Δημήτρης Δημαρέλος παρουσιάζει το άλμπουμ του «Θέλω να σκίσω το εκλογικό μου δικαίωμα». 

Ο Δημήτρης Δημαρέλος παρουσιάζει μια σειρά σκίτσων που δημοσιεύτηκαν στο thepressproject.gr και αλλού, αλλά η σχέση του με τα Γιάννενα είναι πολύ συγκεκριμένη και χρόνια: εκτός από την εικονογράφηση μπλουζών για τον επίσημο ΠΑΣ Γιάννινα, φτιάχνει τις αφίσες για το παιχνίδι Run & Out που ως γνωστόν, γεννήθηκε στο 10ο δημοτικό Ιωαννίνων

Μαζί του, θα είναι ο φίλος του Μιχάλης Μερτζιανίδης, εκπαιδευτικός, και θα μιλήσουν η Τασία Γιογλή, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, ο Γιώργος Τσαντίκος, δημοσιογράφος και η Νίκη Δ. Τσιφετάκη, προϊστάμενη του Ρευματολογικού στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα».  

«Μοναδικός σκοπός του event είναι να βρεθούμε από κοντά όλοι μαζί, να πιούμε ένα καφεδάκι, και να χαμογελάσουμε. Η σύγχρονη εποχή του διαδικτύου, αλλά και η ίδια η φύση της τέχνης της γελοιογραφίας, δημιουργούν ένα μεγάλο κενό ανάμεσα στους δημιουργούς και τους αναγνώστες, το οποίο και καλό είναι να ανακάμπτεται πού και πού δια μέσω ανάλογων πρωτοβουλιών» λέει ο σκιτσογράφος στην πρόσκλησή του, υποσχόμενος και μια έκπληξη για τους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
solidus