ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σπ. Ριζόπουλος: «Να πάρουν θέση οι γυναίκες της ΝΔ»

Εικόνα του άρθρου Σπ. Ριζόπουλος: «Να πάρουν θέση οι γυναίκες της ΝΔ»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/07/2023, 17:38
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μια ενδιαφέρουσα πτυχή για τις καταγγελίες σε βάρος του περιφερειακού συμβούλου Οδυσσέα Πότση, θέτει ο επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου, Σπύρος Ριζόπουλος. Ο κ. Ριζόπουλος φέρεται αποφασισμένος να πιέσει πολιτικά όσο μπορεί με αυτή την υπόθεση τον αντίπαλό του, τον Αλέκο Καχριμάνη.

Μετά την παραίτηση του κ. Πότση, ως αποτέλεσμα της καταγγελίας εις βάρος του, για σεξουαλική παρενόχληση, ο κ. Ριζόπουλος ζητάει από τις εκλεγμένες συμβούλους με την παράταξη της περιφερειακής αρχής, να πάρουν θέση για το θέμα.

Πολύ περισσότερο δε, ζητάει να πάρει θέση η βουλευτής της ΝΔ Μαρία Κεφάλα, υφυπουργός Οικογένειας, «και η οποία αυτή τη στιγμή σιωπά» όπως σημειώνει ο κ. Ριζόπουλος.

Σημειώνεται δε ότι ο κ. Πότσης βρίσκεται πολιτικά στο χώρο της ΝΔ.

Τέλος, ο κ. Ριζόπουλος καλεί τις γυναίκες υπουργούς της ΝΔ, αλλά και τη Λένα Σταμάτη, πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Ιωαννίνων.

«Αξιότιμες κυρίες αναμένουμε την ξεκάθαρη στάση σας και την καταδίκη του περιστατικού χωρίς υπεκφυγές. Δεν γίνεται οι εκλεγμένες της ΝΔ να ζητάτε να ανοίξουν στόματα την ίδια στιγμή που εσείς τα κρατάτε κλειστά», καταλήγει.


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
Ελένη
Τι ακριβώς ζητάει ο κ. Ριζόπουλος από τις γυναίκες της Ν. Δ? Να στήσουν λαϊκό δικαστήριο και να δικάσουν? Αυτά , υποτίθεται, συνέβαιναν στο Μεσαίωνα και εξέλιπαν έκτοτε, καθότι περάσαμε σε ευνομούμενο κράτος , κράτος δικαίου. Εκτός κι αν κάτι μου διαφεύγει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back