ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ρέμος, από μια πολυεθνική για τον λαό…

Εικόνα του άρθρου Ρέμος, από μια πολυεθνική για τον λαό…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/08/2022, 13:10
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μια κάπως… εξεζητημένη είσοδο στα πολιτιστικά δρώμενα των Ιωαννίνων κάνει η πολυεθνική P&I, διοργανώνοντας μια συναυλία με ελεύθερη είσοδο στην κεντρική πλατεία της πόλης, στις 3 Σεπτεμβρίου στις 21.00 με τον Αντώνη Ρέμο και την Έλενα Παπαρίζου.

Όπως μας πληροφορεί το δελτίο Τύπου της εταιρίας, ο Αντώνης Ρέμος είναι ο «ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής, έρχεται στα Ιωάννινα, για μία μοναδική συναυλία, μία μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική, τραγούδια, δυνατές ερμηνείες και συναίσθημα». Βέβαια, ο Ρέμος δεν υπήρξε ποτέ «κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής», είναι ωστόσο λαοφιλής.

Η εταιρία περιγράφει την Έλενα Παπαρίζου ως τη «μεγαλύτερη Ελληνίδα Pop Star», χαρακτηρισμός που είναι ίσως πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Επίσης, στη συναυλία θα συμμετάσχουν οι Μελιsses, η μπάντα που η ανακοίνωση την περιγράφει ατυχώς ως «το Νο1 συγκρότημα της Ελλάδας». 

Κάπως έτσι, η P&I Hellas προσπαθεί να αναπτύξει επαφή με το τοπικό πολιτιστικό γίγνεσθαι, με έναν κάπως… cheesy και πολύ συζητήσιμο τρόπο, με μια εμπορική βασικά κίνηση που ήταν παλιότερα της μόδας για μεγάλα εταιρικά σχήματα που ανοίγονταν εμπορικά σε νέες αγορές και έχει αντικατασταθεί τα τελευταία χρόνια από πιο «έμμεσες» εταιρικές πολιτικές.

Σε ό,τι αφορά το πολιτιστικό αποτύπωμα, δεν είναι αυτό που έλειπε από την περιοχή...

ΣΧΟΛΙΑ
Ελένη
Γιατί παραχωρήθηκε η κεντρική πλατεία για την εν λόγω συναυλία? Γιατί δεν γίνεται σε άλλο χώρο πιο περιχαρακωμενο ,το γήπεδο π.χ , ώστε να μην ενοχληθούν οι περίοικοι , να μην εμποδιστεί η συγκοινωνία ,να μην αλλάξει η φυσιογνωμία της πόλης. Ως την τρίτη του Σεπτέμβρη έχει χρόνο η δημοτική αρχή να αναθεωρήσει την απόφαση της.
Τζαναρντι
Δεν θα είναι μόνο η ηχητική παρενόχληση αλλά και η επιβάρυνση (για μια ακόμη φορά) της πλατείας με τεράστια φορτία (νταλίκες, σκηνή κλπ). Αλλά αφού πάει για νέα ανακαίνιση.. κομμάτια να γίνει ! Ας δώσουμε την ευκαιρία στην εταιρία να μας ψυχαγωγήσει...
perastikos
εδώ και κάτι χρόνια, υπάρχει ο δωρεάν, απίθανος και τεράστιος χώρος της προβλήτας ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ. ΌΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΓΙΑ νέα βουλιαγμενη+κηλαηδόνης. βεβαίως η πλατεία αποσκοπεί σε υπερεκμετάλλευση κάθε τετραγωνικού χιλιοστού διαφήμισης! υπάρχουν και οι όχθες και τα ανοίγματα της Ε.Ο. στα πλατανάκια του λούρου.... υπάρχουν παντού.. ντε και καλά στην πλατεία!
Παναγιώτης
Κάκιστο κείμενο ποιους ήθελες να σου φέρει για να είσαι ευχαριστημένος. Και εν τέλει οι ντόπιοι επιχειρηματίες Ζαγόρι Βηκος κ.α. τι έχουν προσφέρει στην τοπική κοινωνία όταν ρουφάνε όλο το νερό από το υπέδαφος
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back