Λυκ πίσω
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ψηφίζουν οι ξενοδόχοι

Εικόνα του άρθρου Ψηφίζουν οι ξενοδόχοι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/09/2020, 19:08
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, καθώς λήγει η προθεσμία που είχε δοθεί με νομοθετική ρύθμιση για τις εκλογές των σωματείων, αποφάσισε να κάνει γενική συνέλευση την ερχόμενη 9 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Olympic – Μελανίδη 2 και τις εκλογές της, στις 23 Σεπτεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 18:00 στο ξενοδοχείο Παλλάδιον – Ν. Μπότσαρη 1. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία στη συνέλευση, αυτή θα επαναληφθεί την ερχόμενη Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στο ξενοδοχείο Olympic.

Δικαίωμα συμμετοχής τόσο στην Γενική Συνέλευση, όσο και στις εκλογές του Σωματείου έχουν όσα  μέλη είναι οικονομικά ενήμερα έως 31/12/19.

Όσα μέλη της Ένωσης επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για την ανάδειξη τους στο Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων, για την ελεγκτική επιτροπή της επόμενης τριετίας, για την εφορευτική επιτροπή την ημέρα των εκλογών, και για να ψηφίσουν στα δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια όργανα μπορούν να το κάνουν εγγράφως από τις 03/09 μέχρι και την 15/09/20. Για τα δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια όργανα δεν υπάρχει ασυμβίβαστο με όσους θα είναι υποψήφιοι για το διοικητικό συμβούλιο. Στην συνέχεια θα γίνει η ανακήρυξη των υποψηφίων και θα προχωρήσει η εκλογική διαδικασία.

Τόσο στην Γενική Συνέλευση, όσο και στις εκλογές που θα ακολουθήσουν, απαραίτητη είναι η μάσκα προσώπου λόγω Covid-19.

Στην εκλογική διαδικασία μπορούν να συμμετάσχουν ιδιοκτήτες ή μέτοχοι ξενοδοχείων αν πρόκειται για εταιρεία ή οποιοσδήποτε άλλος έχει εξουσιοδότηση από την επιχείρηση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3