ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ψάχνει «παραμονή στα χαρτιά» η ΠΑΕ

Εικόνα του άρθρου Ψάχνει «παραμονή στα χαρτιά» η ΠΑΕ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/05/2019, 10:23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΣ υποβιβάστηκε και η διοίκησή του φέρει τη βασική ευθύνη, καθώς ο σχεδιασμός φέτος δεν «βγήκε». Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Χριστοβασίλης, εναντίον του οποίο στράφηκαν οι φίλαθλοι στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ πάντως, συνεχίζει να ελπίζει.

Φαίνεται όμως ότι οι ελπίδες είναι φρούδες, καθώς περιμένει ότι η αναδιάρθρωση, συμφωνημένη από την αρχή του πρωταθλήματος με «αντίδωρο» τα μεγάλα συμβόλαια στην ΕΡΤ (όχι για τον ΠΑΣ), δεν θα προχωρήσει, κάτι που αποκλείει μέχρι τούδε η κυβέρνηση.

Η ΕΠΟ έχει στραφεί κατά της αλλαγής του αριθμού των ομάδων, αρκετά αργά όμως, ενώ η κυβέρνηση από την άλλη κατάφερε να…καθυστερήσει το νόμο. «Πιστεύω ότι δεν είναι οριστικός ο υποβιβασμός. Θα πρέπει να προχωρήσουμε και στα επόμενα θέματα, που θα είναι πια εξωγηπεδικά και θα δούμε τις επόμενες ημέρες τι θα γίνει. Νομικά υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κυνηγήσουμε. Υπάρχουν κάποιες ευθύνες, τις οποίες θα κυνηγήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα» είπε ο κ. Χριστοβασίλης, διεκδικώντας την παραμονή στα χαρτιά.

Ο ισχυρός άνδρας της σούπερ λίγκα πάντως, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος «τα άκουσε» επίσης στο ματς της Κυριακής, μάλλον δεν αδιαφορεί για το συγκεκριμένο θέμα, τουλάχιστον μέχρι τον τελικό Κυπέλλου.  

Ο κ. Χριστοβασίλης είπε επίσης ότι ο κόσμος» ενώ όλα τα χρόνια ήταν μαζί με την ομάδα σήμερα έδειξε ότι ήταν απέναντι και στην ομάδα και σε μένα προσωπικά. Εύχομαι να σκεφτούν ότι αυτό που κάνανε ήταν λάθος απέναντι στην ομάδα».

Υπερασπίστηκε το ρόστερ, παρότι ο ΠΑΣ ήταν ολοφάνερα «γυμνός» φέτος, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι  «φέτος η ομάδα είχε το περισσότερο βάθος από τα τελευταία εννιά χρόνια» και περιέγραψε με συζητήσιμο τρόπο τη φυγή του Κόντε: «Έφυγε την τελευταία στιγμή-δεν μπορέσαμε να τον κρατήσουμε».

Έριξε ακόμα την ευθύνη στο «δύσκολο πρόγραμμα», στους τραυματισμούς, ενώ για τα διαιτητικά λάθη μίλησε μετά, βάζοντάς τα τελευταία στις αιτίες.  

«Εγώ εδώ θα είμαι. Τώρα αν υπάρχει κάποια άλλη εξέλιξη και έρθει κάποιος πολύ πιο δυνατός τότε διαθέσιμος είμαι. Διαφορετικά θα επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει» κατέληξε στις δηλώσεις του, δηλώνοντας «παρών» για το μέλλον της ομάδας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back