ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Προσοχή, Μεγαλοπόδαροι στο Beatnik

Εικόνα του άρθρου Προσοχή, Μεγαλοπόδαροι στο Beatnik
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/09/2018, 20:00
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Δεύτερο (μετά τους Bleib Modern) πολύ ενδιαφέρον live ξένης μπάντας που περιοδεύει στην Ελλάδα, φιλοξενεί το Beatnik. Στις 29 Οκτωβρίου (εισιτήρια 5 ευρώ προπώληση, 7 ταμείο) υποδέχεται τους Sasquatch, τους Αμερικάνους που αρέσκονται σε ό,τι «φτιάχνει» ένα σωστό live: Sabbath, Grand Funk Railroad, Melvins, Mountain, Soundgarden κ.α. 

Η μπάντα γεννήθηκε στη Φιλαδέλφεια το 2000 και μετακόμισε στο Λος Άντζελες την επόμενη χρονιά, αφού ο Κιθ Γκιμπς (κιθάρα, φωνή) ένωσε τις δυνάμεις του με αυτές των ντόπιων ηρώων του Ντιτρόιτ, Ρικ Φεράντε (ντραμς) και Κλέιτον Τσαρλς (μπάσο). Μετά την αποχώρηση του Κλέιτον το 2007, στην μπάντα προσχώρησε ο Τζέισον Καζανόβα.

Η μουσική τους συμπεριλαμβάνεται σε μεγάλο αριθμό ταινιών, τηλεοπτικών shows, και video games, συμπεριλαμβάνομένης της επανακυκλοφορίας της ταινίας Clerks, και διαφόρων original hit series όπως το Sons of Anarchy του δικτύου FX, το DOG The Bounty Hunter του A&E, το Jersey Girl του The CW, το Supernatural αλλά και σε εκπομπές του MTV όπως τα Viva La Bam, Bam's Unholy Union, Rob & Big, το NHL 2005, και τα American Chopper και Monster Garage. Οπότε, αν σας «θυμίζουν» κάτι, ξέρετε από πού.
Έχουν ήδη τέσσερα άλμπουμ στο ενεργητικό τους, το πιο πρόσφατο εξ αυτών το 2017, με νέο ντράμερ, τον Κρέιγκ Ριγκς.



 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back