ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Προσφυγή για την οδό Νιάρχου

Εικόνα του άρθρου Προσφυγή για την οδό Νιάρχου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/06/2021, 01:12
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Προσφυγή στην ειδική επιτροπή του άρθρου 152 (αρμόδια για τον έλεγχο της νομιμότητας αποφάσεων) κατέθεσαν οι ιδιοκτήτες ιδιοκτητών και επιχειρηματιών παρά την οδό Νιάρχου που αντιδρούν στον τρόπο κατασκευής του δρόμου.

Η προσφυγή αφορά μια σειρά από αποφάσεις της διοίκησης, και συγκεκριμένα του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, της Περιφέρειας Ηπείρου και της ΔΕΥΑΙ και συνδέεται με το έργο της μεταφοράς δικτύων της ΔΕΥΑΙ, στο πλαίσιο της ανακατασκευής της οδού Νιάρχου.

Για τους ιδιοκτήτες και τους επιχειρηματίες, οι αποφάσεις για τη μεταφορά των δικτύων της ΔΕΥΑΙ, ένα έργο με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Ηπείρου, κακώς πάρθηκαν όπως πάρθηκαν κι αυτό επειδή αποτελούν «επακόλουθο της μη νόμιμης συγκρότησης του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΙ». «Η κατ’ εξακολούθηση και συνεχόμενη λήψη μη σύννομων αποφάσεων με ευθύνη Δήμου/ΔΕΥΑΙ/Περιφέρειας Ηπείρου με την  ‘περίεργη’ ανοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτ. Μακεδονίας θα λάβει τέλος με αποκατάσταση της νομιμότητας. Καμία σκοπιμότητα δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι και πρόσχημα για την παραβίαση της νομιμότητας» επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back