Oikonomou pisoi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προσεχώς e-branch στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Προσεχώς e-branch στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/03/2019, 11:06
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα  σημεία e-branch, τα ηλεκτρονικά τραπεζικά καταστήματα, είναι η νέα τάση στη «λιανική τραπεζική» και η Τράπεζα Πειραιώς έχει ήδη έξι τέτοια καταστήματα σε όλη τη χώρα.

Μέσα σε τρεις μήνες, στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης έγιναν περισσότερες από 120.000 συναλλαγές.

Τις δυνατότητες του e-branch της Τράπεζας Πειραιώς, στην οδό Τσιμισκή 80 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, παρουσίασαν ο γενικός διευθυντής Ψηφιακής Επιχειρηματικότητας της Τράπεζας Πειραιώς, Στέφανος Μυτιληναίος και ο γενικός διευθυντής Τραπεζικής Ιδιωτών, επικεφαλής Δικτύου Β. Ελλάδος του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος, Γιώργος Γεωργόπουλος, ο οποίος ανέπτυξε και το νέο εργαλείο οικονομικού προγραμματισμού (PFM - Personal Financial Management) για ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες, μέσω της Winbank.

Λέγοντας ότι η ανταπόκριση των πελατών στα έξι e-branch που λειτουργούν σε Αθήνα, Κρήτη και Θεσσαλονίκη είναι μεγάλη, ο κ. Μυτιληναίος επισήμανε: "καταγράφουν αύξηση 30% σε συναλλαγές και καταθέσεις μετρητών, σε σχέση με τα αντίστοιχα παραδοσιακά τραπεζικά καταστήματα".

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος γνωστοποίησε ότι εντός του 2019 υπάρχει σχεδιασμός για το άνοιγμα ακόμη τεσσάρων, σε Χανιά, Γιάννενα, Λάρισα και Αθήνα.

Στα Γιάννενα, το e-branch θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα στην οδό Πυρσινέλλα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back