Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Προς… πρεμιέρα τα διόδια Παμβώτιδας

Εικόνα του άρθρου Προς… πρεμιέρα τα διόδια Παμβώτιδας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/11/2017, 16:06
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

 Την ερχόμενη Τετάρτη θα συνδεθούν τα διόδια της Παμβώτιδας με το δίκτυο της ΔΕΗ, οπότε σύντομα, αναμένονται και η έναρξη της λειτουργίας τους. Τα διόδια που θα… τιμολογήσουν τη μετάβαση στο Μέτσοβο, η οποία για πολύ κόσμο είναι καθημερινή, θα αυξήσουν ακόμα περισσότερο το κόστος χρήσης των δρόμων και θα γίνουν ο τρίτος (!) σταθμός διοδίων μέσα στον ίδιο νομό.

Προκειμένου να γίνουν οι εργασίες σύνδεσης με το ρεύμα, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου από τις 10 το πρωί και για δύο ώρες, κατά τις οποίες η Εγνατία θα κλείσει. Η έξοδος θα γίνεται στην κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Γιάννενα από την παλιά εθνική Ιωαννίνων – Τρικάλων (έξοδος στον ανισόπεδο κόμβο Αράχθου) και στην κατεύθυνση από Γιάννενα προς Θεσσαλονίκη, από την επαρχιακή οδό Ανατολής – Ιωαννίνων προς περιφερειακή οδό Ιωαννίνων και εθνική οδό Ιωαννίνων – Τρικάλων (έξοδος στον ανισόπεδο κόμβο Παμβώτιδας).

Το κόστος των διοδίων αναμένεται να είναι 1,10-1,20 ευρώ. Ήδη, υπάρχει έντονη διαφωνία με τη λειτουργία τους. Η δε Περιφέρεια προσέφυγε πριν από λίγο καιρό κατά των… περιβαλλοντικών όρων των διοδίων.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back