Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρόγραμμα Special Olympics στον Ναυτικό Όμιλο

Εικόνα του άρθρου Πρόγραμμα Special Olympics στον Ναυτικό Όμιλο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/12/2021, 22:42
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Την ίδρυση τοπικού προγράμματος Special Olympics για το άθλημα του κανόε καγιάκ και στο εγγύς μέλλον και της κωπηλασίας συμφώνησαν ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων (Ν.Ο.Ι.) και το σωματείο Special Olympics Hellas. Οι δύο φορείς υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας χτες το βράδυ. Το μνημόνιο υπέγραψαν o πρόεδρος των Special Olympics Hellas Διονύσιος Κοδέλλας και η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Μάρθα Παλαιοπάνου. Στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση της συμμετοχής ατόμων με διανοητική αναπηρία στα αθλήματα τα οποία αναπτύσσει ο Ν.Ο.Ι., προκειμένου οι αθλητές να συμμετέχουν σε τοπικούς, περιφερειακούς, εθνικούς αλλά και σε παγκόσμιους αγώνες Special Olympics χωρίς οικονομική επιβάρυνση. 

Για τις ανάγκες του συγκεκριμένου προγράμματος ο Ν.Ο.Ι. θα διαθέσει τις αθλητικές του εγκαταστάσεις και αποθηκευτικούς χώρους, θα παρέχει υποστήριξη στην εξεύρεση προπονητών και αθλητών με τη συνεργασία και άλλων τοπικών φορέων και θα αναπτύξει παράλληλα προγράμματα Special Olympics (εκπαιδευτικά, εθελοντισμού, οικογενειών, για νεαρούς και για υγιείς αθλητές). 

Τον απαραίτητο εξοπλισμό για την υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος θα χορηγήσει το Ίδρυμα «Στ. Νιάρχος».

«Από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την επιτυχία της προσπάθειας» αναφέρει σε δήλωσή της η κα Παλαιοπάνου. 

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε και ο Δήμος Ιωαννιτών. 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back