Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαδικτυακοί Special Olympics στον ΝΟΙ

Εικόνα του άρθρου Διαδικτυακοί Special Olympics στον ΝΟΙ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/03/2021, 15:43
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Διαδικτυακούς αγώνες επίδειξης διοργάνωσε η Special Olympics Hellas, στην κλειστή κωπηλασία.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος συνολικά δέκα ομάδες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Άρτα, Καστοριά και Χανιά.

Η ομάδα Special Olympics της Άρτας φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων και τα μέλη της αγωνίστηκαν σε κωπηλατικά εργόμετρα, τα οποία ήταν συνδεδεμένα μεταξύ τους σε όλες τις περιοχές της χώρας όπου φιλοξενήθηκαν ομάδες των Special Olympics. Η ομάδα της Άρτας που ήταν πρώτοι στον προηγούμενο αγώνα στατικής ποδηλασίας, αγωνίστηκαν υπό την εποπτεία των προπονητών του Ν.Ο.Ι..

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος των «Special Olympics Hellas», πρέσβης επί τιμή Διονύσιος Κοδέλλας εξέφρασε την ευχή να είναι αυτή η τελευταία διαδικτυακή οργάνωση, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «κάποια στιγμή η πανδημία θα φτάσει στο τέλος της και θα έχουμε τη χαρά να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί σε χώρους άθλησης και να απολαύσουμε από κοντά αγώνες».

Η πρόεδρος του ΝΟΙ Μάρθα Παλαιοπάνου τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι αθλητές «με το παράδειγμά τους παραδίδουν μαθήματα ζωής σε όλους μας».

Οι αγώνες γίνονται στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος που υλοποιούν οι Special Olympics Hellas με δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back