ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Προεκλογικά έργα: Μια παράξενη «εξίσωση»

Εικόνα του άρθρου Προεκλογικά έργα: Μια παράξενη «εξίσωση»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/09/2023, 17:33
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Αξίωμα πρώτο: Σπάνια (και) στα Γιάννενα, θα βρεθεί κεντρικός δρόμος άσκαφτος, μέσα σε προεκλογική περίοδο.

Αξίωμα δεύτερο: Η πρεμούρα για να επιδειχθεί έργο, στην πιο απτή και καθημερινή μορφή που αντιλαμβάνεται και χρησιμοποιεί ο μέσος πολίτης, οδηγεί σε ανακολουθίες.

Για παράδειγμα, από χτες Δευτέρα ξεκίνησε η ανανέωση της ασφάλτου στο πιο κεντρικό σημείο των Ιωαννίνων: στην οδό Αβέρωφ.

Όχι, ας πούμε, κάπου προς τα τέλη Αυγούστου, αλλά στις 4 Σεπτεμβρίου.

Όχι, ας πούμε κάποιο σαββατοκύριακο, αλλά Δευτέρα.

Όχι, ας πούμε σε κάποια σχετικά αδιάφορη και λιγότερο φορτισμένη περίοδο, αλλά στη φάση που υπάρχει εκπαιδευτική κινητικότητα, καθώς και πρόβλεψη για κακοκαιρία.

Που κακοκαιρία, σημαίνει περισσότερα οχήματα στους δρόμους. Σήμερα (Τρίτη) πρωί, σημειώθηκε και ένα μικρό ατύχημα, καθώς πολύ συχνά οι εργαζόμενοι είναι μέσα στον δρόμο, δίπλα από οχήματα που περνάνε κ.λπ.

Το έργο που υλοποιεί ο Δήμος Ιωαννιτών χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Είναι κομμάτι του «μεγάλου έργου των ασφαλτοστρώσεων» που διαφημίζει η δημοτική αρχή.

Προς το παρόν, είναι μια υπενθύμιση ότι (και) σε αυτή την πόλη, πολλά πράγματα γίνονται χωρίς κανέναν ιδιαίτερο πρακτικό προγραμματισμό, αλλά με πολιτική ατζέντα. Σημειώνεται ότι δεν συμβαίνει για πρώτη φορά (ή για πρώτη δημοτική αρχή...).

Και συχνά, αυτά τα πράγματα καταλήγουν σε ένα μεγάλο ερωτηματικό, ενώ θα ‘πρεπε να υπηρετούν τη βασική τους αποστολή: να είναι χρήσιμα για τους πολίτες.

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ
ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο Γ. ΤΣΑΝΤΙΚΟΣ ...!! ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ .... ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ... ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ..ΜΠΟΥΓΙΟ ... ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΜΙΚΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ .... ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ....ΜΑΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ??????? ΟΛΗ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ .... ΚΑΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ , ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΜΜΕΝΕΣ . ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ .ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝΔΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΝΕΑ ........ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ...ΚΡΑΨΗ [[ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΛΕΕΙ...]] ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ... ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ .....!!!! ΕΤΑΞΕ ..... ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟ ΚΑΙ ... ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥΣ ...΄΄ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ'' !!!! ??????? ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΕΙ Ο ... ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ !!!!!! ΤΥΦΛΑ ΕΧΕΙ Ο ....ΛΑΟΣ ???? ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΄΄΄ Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΔΗΜΑΡΧΟ .... Π.Χ. ΕΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ .. ΕΡΓΑ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ... ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ..... ΕΤΣΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ..... ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ... ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΙΚΑΝΟ ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back