Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πρόεδρος της Βουλής: Το αντίο του στον Μωυσή Ελισάφ

Εικόνα του άρθρου Πρόεδρος της Βουλής: Το αντίο του στον Μωυσή Ελισάφ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/02/2023, 22:16
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ καταθέτει και ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας.

«Στα αγαπημένα του Γιάννενα επέλεξε να αφήσει την τελευταία του πνοή ο Δήμαρχος της πόλης, καθηγητής Μωυσής Ελισάφ, έπειτα από σύντομη αλλά ραγδαία επιδείνωση της υγείας του. Τον συνοδεύει η πάνδημη θλίψη, και η αναγνώριση για μια σπουδαία προσωπικότητα που ξεχώρισε από νωρίς στην επιστήμη, στην διδασκαλία της ιατρικής αλλά και στην προσφορά στα κοινά. Προσωπικά είχα την ευκαιρία τα τελευταία χρόνια γόνιμης θητείας του στον δημαρχιακό θώκο να συνεργαστώ στενά μαζί του, αντικρίζοντας πάντα στο πρόσωπό του, έναν αφοσιωμένο, στο καθήκον και στο καλό  των Ιωαννίνων, λειτουργό» σημειώνει.

Και προσθέτει: «Τα Γιάννενα αποχαιρετούν απόψε τον ‘καλό καγαθό» τους Δήμαρχο, μια πολυμερή προσωπικότητα που τιμήθηκε από τους πολίτες, αλλά και τίμησε με την συμπεριφορά του και το έργο του, την προ τετραετίας, εντολή τους. Αποχαιρετώ τον Μωυσή Ελισάφ με αισθήματα βαθιάς θλίψης και μεγάλης αναγνώρισης, τόσο για την εν γένει προσφορά του όσο και για το ανεξίτηλα ποιοτικό του αποτύπωμα που θα εξακολουθεί να μας συντροφεύει. Προς τους οικείους του εκφράζω τα πλέον θερμά μου συλλυπητήρια».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back