Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Preveza Jazz Festival με Ελ. Αρβανιτάκη

Εικόνα του άρθρου Preveza Jazz Festival με Ελ. Αρβανιτάκη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/07/2021, 17:58
ΗΠΕΙΡΟΣ

Το 19o Preveza Jazz Festival ετοιμάζεται να υποδεχθεί στο δημοτικό κηποθέατρο «Γ. Ρίτσος», στην Πρέβεζα, το διήμερο 31 Ιουλίου-1 Αυγούστου, την Ελευθερία Αρβανιτάκη και γνωστά τζαζ σχήματα.

Την πρώτη μέρα, στη σκηνή του φεστιβάλ θα ανέβoυν το πρεβεζάνικο σχήμα West Coast The Band, ο  Andreas Polyzogopoulos με το κουαρτέτο του και το συγκρότημα Dimitris Kalantzis group, αποτελούμενο από τους Γιάννη Λουκάτο, Δημήτρη Παπαδόπουλο, Γιώργο Γεωργιάδη, Σπύρο Παναγιωτόπουλο και τις Αθηνά Ρούτση και Τέρρη Βακιρτζόγλου στο τραγούδι.

Την Κυριακή 1 Αυγούστου, η βραδιά θα ξεκινήσει με το γιαννιώτικο σχήμα 3rd Floor Quartet για να πάρει τη σκυτάλη, αμέσως μετά, η Ελευθερία Αρβανιτάκη. Η Αρβανιτάκη θα συναντηθεί επί σκηνής με τρεις σολίστες: τον Θωμά Κωνσταντίνου στο ούτι και τσουμ-μπους, τον Γιάννη Κυριμκυρίδη στο πιάνο και τον Γιάννη Πλαγιαννάκο στο κοντραμπάσο.
Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά θα γίνει με προσκλήσεις, τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν από διάφορα σημεία.

-Στην Πρέβεζα από το Τμήμα Πολιτισμού-Αθλητισμού του Δήμου Πρέβεζας (Μπάλκου 1), το art café «Μποτίλια στο πέλαγο» (Θεοφάνους 9), το café-bar «Diem» (Eλ. Βενιζέλου & Μπάλκου), τα βιβλιοπωλεία «Ατραπός» (Χρ. Κοντού 9) και «Κύκλος» (Πολυτεχνείου 75), το Σοφίτα gift shop (Nικλάμπα 9).

-Στα Γιάννενα, στο βιβλιοπωλείο «Πρόκος» (Σαλαμάγκα 2).

ΣΧΟΛΙΑ
Διονύσης
Βγάλατε αφίσες, χωρίς να γράφετε, σε αυτές τα σημεία διάθεσης, των προσκλήσεων ! Πολύς κόσμος ρωτούσαν, μεταξύ τους ! Πολύς κόσμος, πίστευε, πως το εισητήριο, είναι με χρήματα ! Έλειπής ενημέρωση & πληροφόρηση ! Για ποιόν λόγο, δεν το κάνετε στο γήπεδο ; Μη χαλάσει, ο ήδη διαλυμένος, χλοοτάπητας ; Σιγά τον Π.Α.Σ ! Στο τοπικό, θα παίζει !
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back