ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Πουκάμισο εκτός γραφείου; Φυσικά

Εικόνα του άρθρου Πουκάμισο εκτός γραφείου; Φυσικά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/04/2023, 18:45
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Τα γυναικεία πουκάμισα είναι από αυτά τα ρούχα που μας έρχονται συνήθως πρώτα στο μυαλό όταν ψάχνουμε να φορέσουμε κάτι σε μια συνέντευξη ή σε ένα πιο επίσημο event. Ωστόσο, αυτό που καμιά φορά ξεχνάμε είναι πως πρόκειται για εξαιρετικά ευέλικτα κομμάτια τα οποία μπορούν να φορεθούν τόσο στο γραφείο, όσο και σε πιο καθημερινές βόλτες και casual περιστάσεις.

Υπάρχουν διάφοροι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις και τρόποι με τους οποίους μπορείς να φορέσεις τα αγαπημένα σου γυναικεία πουκάμισα. Μπορούν να λειτουργήσουν ως βάση, αλλά μπορούν να δώσουν και το κάτι παραπάνω σε κάθε look, ειδικά αν επιλέξεις πουκάμισα με ιδιαίτερα μοτίβα, ρίγες ή ένα διαφορετικό σχέδιο.

Πώς να φορέσεις το αγαπημένο σου πουκάμισο 

Ας δούμε, λοιπόν, μερικούς τρόπους με τους οποίους μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου πουκάμισο και εκτός γραφείου.

  • Κάντο crop top

Κάντο crop top. «Μα πώς;» θα ρωτήσεις. Μπορεί να μην είχες σκεφτεί αυτήν την έξυπνη λύση, αλλά αν έχεις βαρεθεί τα συνηθισμένα crop top σου, είναι φανταστική. Μπορείς να κρατήσεις ανοιχτά τα χαμηλότερα κουμπιά του πουκάμισου και να δέσεις το κάτω μέρος κόμπο ή να το αφήσεις εντελώς ξεκούμπωτο και να το δέσεις στη μέση του κορμού σου. Συνδύασέ το με μια μακριά φούστα ή ένα σκουρόχρωμο τζιν και τακούνια και είσαι έτοιμη για μια έξοδο με τις φίλες ή το ραντεβού σου.

  • Φόρεσέ το ως ζακέτα

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να παραμείνεις ζεστή μια δροσερή καλοκαιρινή βραδιά, αλλά χωρίς να ζεσταθείς υπερβολικά; Επίλεξε ένα μακρύ πουκάμισο και φόρεσέ το ανοιχτό πάνω από ένα απλό μπλουζάκι.

Note: Αν επιλέξεις το κατάλληλο πουκάμισο μπορείς να κάνεις ακριβώς το ίδιο και για την παραλία!

  • Άφησε τους ώμους σου έξω

Επίλεξε ένα πιο oversized πουκάμισο και άφησε τους ώμους σου έξω ή και τον έναν μόνο, αφήνοντας ανοιχτά τα ψηλότερα κουμπιά του. Αυτό είναι ένα casual, αλλά συνάμα sexy look το οποίο δεν θα μετανιώσεις. Βάλε τις άκρες του, ή τη μία άκρη μόνο, μέσα στο τζιν σου και είσαι έτοιμη. Ολοκλήρωσε το look σου με τα αγαπημένα σου χειροποίητα γυναικεία παπούτσια και βεβαιώσου ότι θα εντυπωσιάσεις στην έξοδό σου.

  • Στρώσεις

Μπορείς επίσης να αξιοποιήσεις τα πουκάμισα σε στρώσεις ρούχων. Δηλαδή, να φορέσεις ένα κάτω από ένα φόρεμα με τιράντες ή, τους πιο κρύους μήνες, κάτω από μοντέρνα γυναικεία πουλόβερ (το οποίο είναι ένα κλασικό και υπέροχο look για το γραφείο, αλλά και για μια καθημερινή έξοδο).

Φυσικά, μπορείς πάντα να φορέσεις το πουκάμισό σου κανονικά πάνω από το αγαπημένο σου τζιν με σκισίματα, γυρνώντας απλά τα μανίκια του. Ό,τι και αν επιλέξεις, το μόνο σίγουρο είναι πως μπορείς να κάνεις πολλά.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back