Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Πολιτικές αιχμές και… ψάρια χωρίς νερό

Εικόνα του άρθρου Πολιτικές αιχμές και… ψάρια χωρίς νερό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/11/2022, 16:41
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η υπόθεση των παρεμβάσεων στον ποταμό Λούρο, που ο ΟΦΥΠΕΚΑ θεωρεί προβληματικές και ο περιφερειάρχης Ηπείρου όχι, φαίνεται ότι έχει και ένα πολιτικό υπόβαθρο ή τουλάχιστον, μια πολιτική συνέπεια.

Ο κ. Καχριμάνης προειδοποίησε στη συνέντευξη Τύπου: «Δεν θα το αφήσουμε έτσι, ο καθένας να σκυλεύεται τη δουλειά τη δικιά μας» και πρόσθεσε:

«Ανύπαρκτοι στην περιοχή και έρχονται εδώ και δίνουν συνεντεύξεις. Η πολιτική γίνεται με αίμα και με δουλειά».

Τα πράγματα θα ήταν πιο απλά, αν ο κ. Καχριμάνης ήταν θέσει στην αντιπολίτευση και, αφενός στη θέση του υφυπουργού δεν βρισκόταν ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ Γιώργος Αμυράς, που είναι πολιτικός προϊστάμενος στο υπουργείο Περιβάλλοντος.

Ο κ. Καχριμάνης έδωσε συνέχεια και στην κόντρα που έχει προκύψει με τον δήμαρχο Δωδώνης Χρήστο Ντακαλέτση, ο οποίος έχει ανοίξει εδώ και ένα μήνα περίπου, μια αντιπαράθεση για διάφορα ζητήματα.

Ο περιφερειάρχης είπε χαρακτηριστικά, αποφεύγοντας να «ονοματοδοτήσει» τους αποδέκτες: «Δεν μπορεί να λύνουμε προβλήματα και να ακούμε και κουβέντες. Πολλοι απο αυτούς που ασχολούνται με τα κοινά, έχουν πέντε και έξι μήνες να συνεδριάσουν τα συμβούλιά τους».

Επίσης, έκανε και το σχόλιο για τα ψάρια (για τα οποία ο Δήμος Δωδώνης λέει ότι μεταφέρει νερό με βυτία, στα καταφύγιά τους): «Αν φέρεις νερό στα ψόφια τα ψάρια που ήταν σε δύο οβίρες, αυτά θα ζωντανέψουν;».

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back