Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΘΕΑΤΡΟ

«Ποιος θα φαγωθεί;» στο Θυμωμένο Πορτραίτο

Εικόνα του άρθρου «Ποιος θα φαγωθεί;» στο Θυμωμένο Πορτραίτο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/06/2017, 20:34
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μετά την περσινή επιτυχία «Η Εποχή Του Κυνηγιού», η Αθηνά Τσικνιά και η Χρυσάνθη Παπαγεωργίου επιστρέφουν στην αυλή του «Θυμωμένου Πορτραίτου» με μία δολoφονική κωμωδία βασισμένη στο έργο της Debbie Isitt «The Woman Who Cooked Her Husband». Η παράσταση έχει τον τίτλο «Ποιος θα φαγωθεί;» και θα παίζεται από 26 Ιουνίου έως 18 Ιουλίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:15. Τρεις άνθρωποι, ένα τραπέζι και μία κιθάρα επί σκηνής θα μας ταξιδέψουν σε ένα αγρίως παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο.

Η Χίλλαρυ, μια γυναίκα μέσης ηλικίας της οποίας βασική ασχολία είναι η μαγειρική και οι δουλειές του σπιτιού, ανακαλύπτει ότι ο σύζυγός της Κένεθ την απατά με την κατά πολύ νεότερή της, Λώρα. Μετά από 19 χρόνια έγγαμου βίου, ο κόσμος της γκρεμίζεται και ό,τι μέχρι τότε θεωρούσε δεδομένο ανατρέπεται. Η αντίδρασή της σε αυτό; Ένα δείπνο με καλεσμένους τον πρώην άντρα της με τη νυν σύζυγό του, ένα τραπέζι για τρεις! Αλλά ποιοι θα φάνε και ποιοι τελικά θα φαγωθούν; «Μέσα από εννιά θεατρικές σκηνές με παράλληλες δράσεις και flashbacks, παρακολουθούμε τις ζωές τριών ανθρώπων που ερωτεύονται, φθείρονται και καταλήγουν να διαπράξουν έγκλημα. Όλα εκτυλίσσονται γύρω από ένα τραπέζι που συμβολικά παραπέμπει στο θανάσιμο αμάρτημα της λαιμαργίας ενώ οι ήρωες κυλιούνται στην αμαρτία ο ένας μετά τον άλλον» αναφέρεται στο σημείωμα της παράστασης.

Παίζουν: Χρυσάνθη Παπαγεωργίου (Λώρα), Αχιλλέας Ράδης (Κένεθ), Αθηνά Τσικνιά (Χίλλαρυ). Τη διασκευή έχει κάνει η Έλενα Μεντζέλου, τη σκηνογραφία ο Άκης Μάστακας, τον σχεδιασμό του φωτισμού ο Αχιλλέας Κάππης. Βοηθός σκηνοθέτη η Ελένη Καμποσιώρη.

Tηλέφωνο Kρατήσεων: 2651068550. Η είσοδος κοστίζει 5 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back