ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το «πλήρωμα του χρόνου» για τον κόμβο

Εικόνα του άρθρου Το «πλήρωμα του χρόνου» για τον κόμβο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/03/2023, 18:25
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σύμφωνα με σημερινές, έκτακτες δηλώσεις του περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη, για τις οποίες κάλεσε την τελευταία στιγμή, λίγη ώρα πριν δώσει συνέντευξη –χωρίς να συντρέχει κάποιο σοβαρό ζήτημα-, οι εργασίες του κόμβου σύνδεσης με την Εγνατία, θα ξεκινήσουν στις 27 Μαρτίου.

Ο κ. Καχριμάνης έκανε την όχι και πολύ πετυχημένη δήλωση ότι «ήρθε το πλήρωμα του χρόνου», καθώς ο επικίνδυνος κόμβος, μοναδικός στο είδος του στην Εγνατία οδό, είναι στην ίδια κατάσταση εδώ και δύο δεκαετίες και είναι το μόνο σημείο πρόσβασης μιας ολόκληρης περιοχής στον οδικό άξονα. Οπότε δεν πρόκειται για «πλήρωμα του χρόνου» με τη… βιβλική του έννοια, ούτε για ωρίμανση συνθηκών, αλλά για μια χρόνια έλλειψη, έναν κάκιστο σχεδιασμό και μια διαρκή ανοχή στα ημίμετρα.

Όπως ενημέρωσε, ολοκληρώθηκαν τα τυπικά και από 27 του μήνα θα ξεκινήσουν και σχετικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Σημειώνεται ότι δεν πρόκειται για έναν ανισόπεδο κόμβο, αλλά για δύο ημικυκλικούς κόμβους  εκατέρωθεν της Εγνατίας οδού, εκεί που συναντιέται με την παλιά εθνική. Κοινώς, θα βελτιώσουν μεν τις συνθήκες στο συγκεκριμένο σημείο, οι οποίες καθιστούν αναγκαία την παρέμβαση, αλλά για ολοκληρωμένο έργο, όπως είναι εκ των ων ουκ άνευ σε τέτοια σημεία, φαίνεται ότι... δεν ήρθε ακόμα το πλήρωμα του χρόνου. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back